Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Διώξη – παρωδία κατά του Ντόναλντ Τραμπ για την πορνοστάρ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ασκείται δίωξη σε πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Είναι όμως και η πιο εξόφθαλμη υπόθεση πολιτικής δίωξης, καθώς ο περιβόητος εισαγγελέας του Μανχάταν που ανακοίνωσε την ιστορία, είχε λάβει 1 εκατομμύριο $ από τον Τζορτζ Σόρος για την προεκλογική του εκστρατεία!

Διαβάστε σχετικά: Έλον Μασκ: Ο Σόρος έδωσε λεφτά στον εισαγγελέα που διώκει τον Τραμπ!

Σώμα ενόρκων στη Νέα Υόρκη αποφάσισε να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την υπόθεση της καταβολής 130.000 δολαρίων προκειμένου να εξαγοραστεί η σιωπή της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς λίγο καιρό πριν από την εκλογική του νίκη του 2016, αποκαλύπτει η εφημερίδα New York Times.

https://twitter.com/nytimes/status/1641557073866498048

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ που ασκείται ποινική δίωξη σε βάρος πρώην προέδρου.

Οι κατηγορίες, που προέκυψαν από την έρευνα υπό τον δημοκρατικό εισαγγελέα του Μανχάταν, τον Άλβιν Μπραγκ, ενδέχεται να μεταμορφώσουν την κούρσα ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024.

https://twitter.com/nytimes/status/1641563468254904321

Ο Τραμπ είχε ήδη ξεκαθαρίσει προ ημερών πως θα συνέχιζε την εκστρατεία του για να εξασφαλίσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ώστε να είναι ο υποψήφιος του κόμματος στις εκλογές ακόμη κι αν του ασκείτο ποινική δίωξη.

«Πολιτικός διωγμός», η αντίδραση Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε με σφοδρότητα εναντίον της άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος του από τη δικαιοσύνη της Νέας Υόρκης, στην οποία βλέπει «πολιτικό διωγμό», «κυνήγι μαγισσών» και «ανάμιξη στις εκλογές» του 2024, στις οποίες ελπίζει να «ανακαταλάβει» τον Λευκό Οίκο.

«Αυτός είναι πολιτικός διωγμός και ανάμιξη στις εκλογές στο υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία», υποστήριξε σε ανακοίνωσή του ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, προεξοφλώντας πως η υπόθεση αυτή θα αποβεί «σε βάρος του Τζο Μπάιντεν», του διαδόχου του και πιθανού αντιπάλου του στις προσεχείς προεδρικές εκλογές.

https://twitter.com/nytimes/status/1641564347175452674

ΔΗΜΟΦΙΛΗ