Σαλος με την Ανθή Βούλγαρη – Έζησε μια κόλαση με διεστραμμένο που εκλεβε τα εσώρουχα της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή μία περίεργη… κλοπή, η Ανθή Βούλγαρη μοιράστηκε την δικής ιστορία, η οποία έλαβε χώρα όταν είχε πρωτοέρθει στην Αθήνα!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», αποκάλυψε πως έχει πέσει κι εκείνη θύμα κλοπής από γείτονα της ο οποίος της άρπαζε τα εσώρουχα. Για να διαλευκανθεί η υπόθεση η δημοσιογράφος αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία…

«Μη γελάς, το έχω πάθει κι εγώ αυτό. Όταν πρωτοήρθα στην Αθήνα έμενα σε ένα ισόγειο στη Βούλα. Ήταν ο κοινόχρηστος διάδρομος και το δικό μου το βεραντάκι. Πού να απλώσω η γυναίκα τις κάλτσες και τα εσώρουχα;», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Άρχισα να παρατηρώ ότι κάτι γίνεται. Λέω εγώ: πάει, χάθηκαν οι κάλτσες. Δεν φημίζομαι και για τη νοικοκυροσύνη μου. Μόνη μου εδώ στην Αθήνα πρώτη χρονιά με είχε πάει τρεις και μία, καταλαβαίνεις. Παίρνω τηλέφωνο την αστυνομία, λέω: γεια σας, μου κλέβουν τα εσώρουχα»

«Έστειλαν οι άνθρωποι περιπολικό να δουν τι γίνεται. Τελικά μου τα έκλεβε ένας γείτονας κι εμένα. Είναι φρικτή εμπειρία, σοκαριστικό, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται. Ήταν διεστραμμένη κλοπή», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ