Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Γιατρός και νοσηλευτής πήγαν με δικό τους ΙΧ σε ατύχημα γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Λάβα Σερβίων, στην Κοζάνη καθώς ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα μηχανάκι.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά ο 22χρονος οδηγός του δικύκλου. Το ατύχημα πιθανότατα συνέβη καθώς ο οδηγός του ΙΧ ήταν ένας 16χρονος ο οποίος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Άμεσα, κλήθηκε το ΕΚΑΒ στο σημείο. Όμως, υπήρξε ενημέρωση πως το ασθενοφόρο θα αργήσει καθώς εξυπηρετούσε ένα άλλο περιστατικό!

Έτσι, η γιατρός του Κέντρου Υγείας Σερβίων, μαζί με νοσηλευτή, πήγαν στο σημείο με δικό τους ΙΧ, καθώς δεν μπορούσαν να αφήσουν στην τύχη του το νεαρό τραυματία.

Ο 22χρονος έλαβε άμεσα τις πρώτες βοήθειες για να έρθει στη συνέχεια, μέσω Ρυμνίου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Κοζάνης προκειμένου να το παραλάβει και να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Ο ανήλικος οδηγός του ΙΧ συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Σερβίων.

O πρόεδρος του Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Θωμάς Σαραφίδης έχει ενημερώσει στο παρελθόν για τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε μέσα και προσωπικό και το ίδιο έχει κάνει και η διεύθυνση του Κ.Υ. Σερβίων, «χτυπώντας» το καμπανάκι στην πολιτεία ώστε να υπάρξει άμεσα λύση ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ