Θεσσαλονίκη: 15χρονος βίασε 12χρονο – Παρών και ένας 11χρονος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα στην ελληνική κοινωνία, με τα όσα δημοσιοποιούνται καθημερινά να προκαλούν σοκ και φρίκη.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τη Θεσσαλονίκη, Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν με την αυτόφωρη διαδικασία έναν 15χρονο και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, αλλά και σε βάρος ενός 11χρονου.

Ο λόγος είναι μια καταγγελία που έγινε σε βάρος των δύο Ρομά από ανήλικο θύμα, το οποίο φέρεται να βιάστηκε στο σπίτι του 15χρονου από τον συλληφθέντα, με τον 11χρονο να παρακολουθεί!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δυο τους εξανάγκασαν τον 12χρονο να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο, την ώρα που ο 15χρονος τον βίαζε!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, «παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παθόντα, ενώ ενημερώθηκε σχετικά Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης», ενώ κατά το voria.gr, με τη συνδρομή του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, μαζί με τον 15χρονο εντοπίστηκαν και οι γονείς του, οι οποίοι συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ