75χρονος έστελνε άσεμνα μηνύματα σε 15χρονη – Τον μάζεψε η αστυνομία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία στην Κω σε έναν 75χρονο μετά από καταγγελία ότι έστελνε μηνύματα με ακατάλληλο περιεχόμενο σε ανήλικη μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος είχε φτιάξει προφίλ στο Instagram, το οποίο αποτελεί πασίγνωστο μέσο επικοινωνίας ειδικά στις νεότερες ηλικίες και μέσω αυτού επικοινωνούσε με ένα κορίτσι μόλις 15 ετών!

Ο αρρωστημένος ηλικιωμένος δεν δίσταζε να στείλει μηνύματα στην ανήλικη με άκρως προκλητικό περιεχόμενο.

Μετά από καταγγελία που έκαναν σε βάρος του οι γονείς της ανήλικης, η αστυνομία τον εντόπισε και τον συνέλαβε στο σπίτι του.. Συγκεκριμένα, αρχικά εντόπισαν τον λογαριασμό που διατηρούσε ο 75χρονος στο διαδίκτυο με τα πραγματικά του στοιχεία.

Όμως, η αστυνομία έβγαλε και άλλο «λαβράκι» καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας, προέκυψε ότι ο 75χρονος, είχε παρενοχλήσει με τον ίδιο τρόπο και άλλες δύο νεαρές κοπέλες πριν από μερικούς μήνες, στέλνοντας επίσης άσεμνο περιεχόμενο.

Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη δικαιοσύνη.

Δείτε την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Σύλληψη ημεδαπού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στην Κω

Την 31-03-2023 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 75χρονος ημεδαπός ο οποίος μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε ανήλικα κορίτσια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ