Σοκαρουν οι λεπτομέρειες της συμπλοκής μεταξύ ανηλίκων: Τους χτυπούσαν με σφυριά και βαριοπούλες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκάρουν οι περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων για την άγρια συμπλοκη μεταξύ ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις από τους εμπλεκόμενους.

Το περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε την Παρασκευή, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, σε γνωστό εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και σύμφωνα με την ΕΡΤ τα κίνητρα φαίνεται ότι ήταν προσωπικά.

«Τους χτυπούσαν με σφυριά και βαριοπούλες…»

Στιγμές φρίκης βίωσαν όσοι βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν βλέποντας νεαρούς να χτυπούν στο κεφάλι συνομίληκούς τους με σφυριά! Ένα μάλιστα από αυτά βρέθηκε μετά τη συμπλοκή. «Ήξερα κάποιους από αυτούς, όχι αυτούς που ήρθαν, αυτούς που ήταν ήδη εδώ… Ήρθαν κάτι παιδιά με σφυριά και τους χτύπησαν στο κεφάλι», αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

«Μας πήρε τηλέφωνο η μητέρα του φίλου μου ότι έχει γίνει ένα σκηνικό εδώ πέρα και ήρθαμε μετά από κανένα εικοσάλεπτο να δούμε (…) Ρωτήσαμε τι είχε γίνει μάθαμε ότι κάτι άλλα παιδιά είχαν έρθει με σφυριά και βαριοπούλες και χτυπήσαν κάποια άλλα παιδια», δήλωσε νεαρός μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ένας εκ των μαρτύρων έκανε λόγο για «ραντεβού για ξύλο» νεαρών από διαφορετικές περιοχές. «Ήρθαν κάτι “άκυρα” παιδιά από άλλες περιοχές. Είχαν θέματα με κάποια παιδιά από εδώ πέρα και φώναξαν πολλά άτομα για να παίξουν ξύλο μεταξύ τους, χωρίς κάποιο λόγο συγκεκριμένο, επειδή τους κοιτάγανε περίεργα».

Άλλος νεαρός αναφέρει ότι όλα έγιναν «για τα μάτια» μιας κοπέλας. «Δεν θυμάμαι πολύ καλά, αλλά ήταν για κάποια κοπέλα, αυτό θυμάμαι μόνο….» υποστηρίζει.

Από την άγρια συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις ανήλικοι. Ένας 17χρονος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ένας 16χρονος και ένας 14χρονος οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Και οι τρεις δεν διατρέχουν κίνδυνο καθώς τα τραύματά τους είναι ελαφρά.

Στο μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. προσήγαγε τρεις ανηλίκους, αλβανικής καταγωγής και συνεχίζει την έρευνα για τα αίτια της συμπλοκής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ