Ο δικαστής που έκρινε νόμιμη την ρήτρα αναπροσαρμογής, που ακριβώς είδε την διαφάνεια;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας εξέδωσε απόφαση που δικαιώνει πλήρως την, ακόμα, κρατική ΔΕΗ, και κατά προέκταση ίσως και παρόχους, κρίνοντας την τιμαριθμική προσαρμογή που «έφαγε» ο λαός κατακέφαλα, νόμιμη και διαφανή. Και διαφανή. Την διαφάνεια, πού την είδε;

Πού την είδε ο δικαστής την διαφάνεια, και δεν την είδαν χιλιάδες συνδρομητές που τους ήλθε κατακέφαλα η απάτη της κυβέρνησης του Μητσοτάκη; Μιας κυβέρνησης που άμα τη υπερτιμολογήσει έσπευσε ακαριαία να ανακοινώσει επιδοτήσεις προσεχών τιμολογίων, πλήν των πρώτων που «τσέπωσε» προσφέροντας διευκόλυνση δόσεων, οποίες εισέτι διατηρεί (ένεκα διαφάνειας;) και θα διατηρεί μέχρι να επιστρέψει, με το μαλακό, στην δικαστική απόφαση της διαφανούς νόμιμης ρήτρας αναπροσαρμογής (!!) λίγο μετά τις εκλογές. Αν επανεκλεγεί. Το μέγα ερώτημα, σε αυτή τη προεκλογική κατάσταση που διανύουμε, είναι η στάση της αντιπολίτευσης, της μείζονος κυρίως, που ενώ είχε εξαγγείλει, με την εφαρμογή της ληστρικής ρήτρας απάτης, κατάργηση αυτής άμα τη προσεχή εξελέξει, περιέργα, πολύ περίεργα σιωπά, και αντί να το έχει κάνει σημαία και να πάρει την εκλογή, τσιμουδιά, λες και ποτέ δεν το «έταξε».

Κάποιος των σχολίων πρόσφατα είχε παρατηρήσει πως ο Μητσοτάκης κυβερνά επειδή απέναντι είναι Τσίπρας. Λες νάχε δίκιο; Λες; Θα φανεί, με το πέρας της «Άνοιξης» θά φανεί πόσα και πολλά θα «κλείσουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ