Έδερνε τον 11χρονο γιο του με σκουπόξυλο – Θα σε αφήσω χωρίς πόδια, του φωναζε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία του Βόλου, με θύμα ένα 11χρονο παιδί που χτυπήθηκε βάναυσα από τον πατέρα του με σκουπόξυλο!

Μια γειτόνισσα είδε από το παράθυρό της τον πατέρα να χτυπά αλύπητα τον ανήλικο γιο του ο οποίος σφάδαζε από το ξύλο που έτρωγε με ένα κοντάρι. Η αποτρόπαια πράξη έλαβε χώρα στο μπαλκόνι του σπιτιού της οικογένειας με αποτέλεσμα οι κραυγές του παιδιού να ακούγονται παντού. Ο πατέρας απειλούσε πως θα «λιώσει» τον 11χρονο και την ίδια ώρα το παιδί τον εκλιπαρούσε να σταματήσει.

Χωρίς δεύτερη σκέψη η γειτόνισσα αποφάσισε να καλέσει την Αστυνομία.

«Θα σε αφήσω χωρίς πόδια»

Σύμφωνα με το gegonota.news, μέχρι να εμφανιστεί η Αστυνομία, το παιδί είχε τρέξει στην αυλή και ρωτούσε τρομαγμένο τον πατέρα του, που το ακολούθησε εάν «θα συνεχίσει να το δέρνει».

«Θα σε αφήσω χωρίς πόδια» ήταν η απάντηση, μπροστά σε περαστικούς και γείτονες που δεν έφευγαν μπροστά από το σπίτι, αλλά δεν έκαναν και καμία κίνηση για να προστατέψουν τον 11χρονο.

Όλα όσα τραγικά έζησε το παιδί στα χέρια του πατέρα του περιγράφονται στη δικογραφία, όπου, άκουσον άκουσον, κατηγορούμενος δεν είναι ο πατέρας, αλλά η γειτόνισσα.

Μόλις ο πατέρας ενημερώθηκε για το ποιος κάλεσε την Αστυνομία κατέθεσε εναντίον της γειτόνισσάς του μήνυση και αγωγή!

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου που ενημερώθηκε πως ένα παιδί χτυπήθηκε με ραβδί, εμφανίστηκε στο σπίτι του κακοποιητή για κοινωνικό έλεγχο, ένα μήνα μετά το περιστατικό όταν πλέον από το σώμα του παιδιού είχαν εξαφανιστεί οι μώλωπες, σύμφωνα τα στοιχεία στη δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται σύντομα να εκδικαστεί η μήνυση, ενώ ο δικαστής που εκδίκασε την αγωγή του πατέρα την απέρριψε και πίστεψε πως ο ανήλικος είχε κακοποιηθεί βάναυσα από τον γονέα του. Επισημαίνεται ότι με τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της γειτόνισσάς του ο πατέρας διεκδικούσε για την τιμή και την υπόληψή του η οποία θίχτηκε ένα ποσό που ξεπερνούσε τις 150.000 ευρώ.

Πάντως η γυναίκα δεν πτοήθηκε από τη μήνυση και δεν απέσυρε ποτέ την καταγγελία της. Εύγε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ