Ζωή Ρούσσου: Ο Μητσοτάκης πρέπει να τιμωρηθεί!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσο πιο πολύ πλησιάζουμε στις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου, όλο και περισσότεροι, κατά τα φαινόμενα, θα είναι οι «γαλάζιοι» πολιτευτές που θα αρχίσουν να εκφράζονται ανοιχτά κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, επιχειρώντας να διαχωρίσουν τη θέση τους από τις καταστροφικές πολιτικές του πρωθυπουργού σε όλα τα σημαντικά ζητήματα της χώρας.

Μία εξ αυτών και η Ζωή Ρούσσου, διακεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώτη επιλαχούσα βουλευτής στην Α Πειραιά, η οποία σε ανάρτησή της τονίζει, μεταξύ άλλων, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η «παρέα» του πρέπει να τιμωρηθούν και, μάλιστα, άμεσα, προσθέτοντας πως «είναι ο μόνος πολιτικός της μεταπολίτευσης που έχει εισπράξει τόσο μίσος και τόσες ύβρεις, όσο κανένας άλλος στο παρελθόν και δεν έχει άδικο ο κόσμος».

«Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει. Ως γνήσιο παιδί της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της δεξιάς παράταξης έχοντας κάνει αγώνες για αυτή, έχω την πολιτική άποψη ότι πρέπει άμεσα ο Kyriakos Mitsotakis και η παρέα του να τιμωρηθεί ! Επέλεξε την πολιτική του ατομισμού και της έπαρσης και στα δύσκολα πάντα φταίνε οι άλλοι που δεν τον ενημέρωναν και ποτέ αυτός. Αυτός όμως ήταν που επέλεγε τους συνεργάτες του. Αφού επέλεξε συνεργάτες και υπουργούς από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, γιατί να μην ψηφίσει κανείς τελικά το γνήσιο ΠΑΣΟΚ, αφού τα στελέχη του έχουν ικανότητες σύμφωνα με τον Κούλη και να ψηφίσει τη ΝΔ που ο Κυριάκος την κατάντησε υβρίδιο του ΠΑΣΟΚ;;;;

Ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος πολιτικός της μεταπολίτευσης που έχει εισπράξει τόσο μίσος και τόσες ύβρεις όσο κανένας άλλος στο παρελθόν και δεν έχει άδικο ο κόσμος. Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα πράξει το σωστό, θα τον τιμωρήσει όσο και αν δεν μιλάει ανοιχτά γιατί φοβάται ότι τον παρακολουθούν, αλλά στην κάλπη δεν τον παρακολουθεί κανείς και θα εκφράσει την αγανάκτηση του και ορθά θα το κάνει. Και μη φοβάστε ότι θα έρθει ο Τσίπρας, δεν θα κυβερνήσει….

Και όλα αυτά μπορώ να τα εκφράζω ελεύθερα γιατί ποτέ δεν ζήτησα ούτε μια θέση πολιτική παρά τους αγώνες που έκανα, γιατί επέλεξα να πολιτεύομαι χωρίς αγκυλώσεις και χωρίς εξαρτήσεις ώστε να μπορώ να αφουγκράζομαι τις πραγματικές ανάγκες του κόσμου και να προσπαθώ να λύσω τα πρόβλημα τους με προτάσεις με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον!», σχολιάζει η Ζωή Ρούσσου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ