Γολγοθάς του Χάρη Ρώμα σε απόμερη παραλια γυμνιστων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για την επιστροφή του στην τηλεόραση αλλά και για την θέση που διεκδικεί στον Δήμο Χαλανδρίου, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Ρώμας, ο οποίος μεταξύ άλλων μοιράστηκε και ένα ιδιαίτερα αστείο περιστατικό που σημειώθηκε κατά την διάρκεια των διακοπών του.

«Με αγαπάνε ως καλλιτέχνη όμως ο κάθε άνθρωπος έχει μια διαδρομή στη ζωή του. Οι άνθρωποι έχουμε πολλαπλά ταλέντα. Θα μπορούσα να κάνω κι άλλα πράγματα και αντιμετωπίζομαι από τους συνάδελφους μου και τον κόσμο με απολυτό σεβασμό. Στην πορεία χρησιμοποιήθηκε η αναγνωσιμότητα και η αγάπη του κόσμου για να εκλεγώ στην πολιτική»δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή Ελένη.

romas

Για την πρόθεσή του να διεκδικήσει την θέση αντιδημάρχου στον Δήμο Χαλανδρίου, ο ηθοποιός ανέφερε: «Επειδή είναι παγίδα η αναγνωσιμότητα, η αγάπη του κόσμου και η επιτυχία γιατί μπορεί να πει κάποιος γιατί δεν κάθεσαι εκεί. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν σε υποχρεώνει να πάρεις μια ταμπέλα και να είσαι σε μια κομματική παράταξη».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο Χάρης Ρώμας είπε μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω αν το έτερον ήμισυ στη σχέση μου είναι ευχαριστημένο να είναι με κάποιον που τρέχει όλη την ημέρα. Θέλει υπομονή. Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου».

Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε και σε ένα αστείο περιστατικό, όταν ο ίδιος βρέθηκε σε παραλία γυμνιστών και ξαφνικά ακούστηκε μια παιδική φωνή: «Πήγα σε παραλία γυμνιστών και μου είπαν ότι είναι μόνο ξένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να μας αναγνωρίσει κανείς και ξαφνικά, ενώ κοιμόμασταν στον ήλιο, ακούστηκε μια φωνή ‘μαμά, βλέπω το π… του Χάρη Ρώμα’» ανέφερε ο ηθοποιός και όλοι γέλασαν στο πάνελ της εκπομπής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ