Ο Άδωνις γκρεμίζει τα ψέματα Μητσοτάκη – Γεραπετρίτη και Παπαδόπουλου για τα Τέμπη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρώντας να καλύψει τις ευθύνες της για την τραγική κατάσταση της λειτουργίας των τρένων που οδήγησε στον θάνατο 57 ανθρώπους, υποστηρίζει ότι η τηλεδιοίκηση υπήρχε και ότι από λάθος του σταθμάρχη δεν χρησιμοποιήθηκε, ο Άδωνις Γεωργιάδης με την ομολογία του τους στέλνει όλους στο Ειδικό Δικαστήριο!

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, το δημοσίευμα της Real News που υπογράφει ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος και αναφέρεται στην καταγγελία του δημιουργού του συστήματος τηλεδιοίκησης της ΕΡΓΟΣΕ, Γρηγόρη Λάμπρου, ο οποίος με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Ανάπτυξης καταγγέλλει ότι «το σύστημα τηλεδιοίκησης ήταν έτοιμο να εγκατασταθεί και να τεθεί σε λειτουργία τον Δεκέμβριο του 2016» ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ.

«Στα τέλη Μαρτίου 2015 μου ανατέθηκε ο σχεδιασμός, η ολοκλήρωση και θέση σε λειτουργία του συστήματος τηλεδιοίκησης για το τμήμα του έργου Αθήνα – Λάρισα. Αυτό το σύστημα είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς από τον Δεκέμβριο του 2016 και, εάν είχε τεθεί σε λειτουργία όπως έπρεπε και χωρίς την αδικαιολόγητη καθυστέρησή του, δεν θα γινόταν το δυστύχημα στα Τέμπη», έγραψε στην επιστολή του ο Γρ. Λάμπρου.

Κάπως έτσι ο Γεωργιάδης, ομολογεί δημόσια ότι τα όσα ισχυρίζονται ο Μητσοτάκης, ο πρώην υπουργός Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, και ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος διαβεβαίωνε στην αρμόδια επιτροπή ότι υπήρχε τηλεδιοίκηση και είναι ανθρώπινο λάθος που δεν χρησιμοποιήθηκε, είναι ωμά ψέματα! Όσοι λοιπόν επιχείρησαν να συσκοτίσουν την υπόθεση προκειμένου να διώξουν από πάνω τους τις βαρύτατες ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη, πρέπει να παραπεμφθούν στο Ειδικό Δικαστήριο. Έχει καταλάβει άραγε ο Άδωνις πόσο σοβαρή είναι αυτή η ομολογία του;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ