Ξεσκεπάστηκαν με αφορμή τον Μιθριδάτη: Ο Τασούλας και ο «στρατηγός» των γαλάζιων τρολ εντός του κοινοβουλίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πράγμα ξεφεύγει πλέον και δεν είναι καλαμπούρι. Με αδιάσειστα στοιχεία αποκαλύπτεται ότι το «στρατηγείο των τρολ» βρίσκεται εντός του κοινοβουλίου, πολύ κοντά στον πρόεδρο της Βουλής, Κ. Τασούλα, ο οποίος είναι ώρα να αναλάβει τις θεσμικές ευθύνες του. Το τελευταίο 48ωρο γίναμε μάρτυρες του τρίτου «υβριδικού πολέμου» από τον υπόκοσμο των γαλάζιων τρολ. Με αφορμή τον Μιθριδάτη.

Για να υπενθυμίσουμε, ο πρώτος ήταν με τη συναυλία της Τάνιας Τσανακλίδου και ο δεύτερος με το «έλα με φόρα πρόεδρε» της Πόπης Τσαπανίδου. Άσχετα, βέβαια, με το γεγονός ότι τελικά καλό της έκαναν της γυναίκας, αφού στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχεί το σύνθημα «Αλέξη έλα με φόρα, να αλλάξεις όλη τη χώρα».

Πάμε στα γεγονότα του Σαββάτου. Μισή ώρα μετά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον καλλιτέχνη έφτασαν στα κινητά των βουλευτών και των στελεχών της ΝΔ οι… μπαταριές των γαλαζίων τρολ για τον Μιθριδάτη. Είχαν ψάξει λογαριασμούς, posts και ό,τι άλλο συναφές.

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Το εξαιρετικό γεγονός είναι ότι για τρίτη φορά το «στρατηγείο των τρολ» αποκαλύφθηκε ότι εδρεύει εντός του κοινοβουλίου. Και ο «στρατηγός των τρολ» είναι γνωστός και μη εξαιρετέος θεσμικός παράγοντας της Βουλής.

Είναι νόμιμο και ηθικό αυτό το γεγονός, αγαπητέ και σεβάσμιε πρόεδρε της Βουλής, Κ. Τασούλα; Το γνωρίζεις ή κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου; Θα το ερευνήσεις και θα κάνεις τις αναγκαίες συστάσεις ή θα το ανεχτείς; Πάντως οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ πλέον τα γνωρίζουν όλα και παρακολουθούν εμβρόντητοι μια υπόθεση θεσμικής παρακμής, η Βουλή να στεγάζει τα γαλάζια τρολ και προσωπικά τον «αρχιστράτηγο» του «υβριδικού πολέμου».

ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ