Επιτέθηκαν με μαχαίρι στην 12χρονη από τον Κολωνό – Θέλουν να της κλείσουν το στόμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο και το κύκλωμα παιδεραστών, δέχτηκε επίθεση μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Το κορίτσι βρισκόταν στο σπίτι της της θείας του όπου διαμένει, όταν ένας άγνωστος άνδρας μπούκαρε μέσα, απείλησε το παιδί και στη συνέχεια τραυμάτισε με μαχαίρι την 12χρονη στο χέρι. H 12χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μαζί με την οικογένειά της κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Το περιστατικό έκαναν γνωστό οι δικηγόροι της οικογένειας του κοριτσιού, το οποίο δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται απειλές, από τότε που άρχισε να μιλάει για τους διεστραμμένους παιδεραστές που τη βίαζαν και πλήρωναν τον προφυλακισμένο Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με τις δικηγόρους Ασπασία Ταραχόπουλου και Αντωνία Λεγάκη, μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, ένας άγνωστος άνδρας σταμάτησε τον μικρό αδερφό της 12χρνης, έξω από την πόρτα του σπιτιού, έβαλε το δάχτυλό του μπροστά στο στόμα του και του είπε να σταματήσει να μιλάει.

Φαίνεται ότι οι δράστες αυτής της φρικιαστικής υπόθεσης παραμένουν ακόμα ελεύθεροι, την ώρα που η μητέρα του παιδιού είναι προφυλακισμένη με βαριές κατηγορίες, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν σημαντικά στοιχεία σε βάρος της, και η 12χρονη δήλωσε σε όλες τις καταθέσεις της ότι η δεν εμπλέκεται. Κάποιοι παραμένουν ελεύθεροι εκεί έξω και προσπαθούν αν κλείσουν το στόμα της 12χρονης για να μην αποκαλύψει άλλα ονόματα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες η ανακρίτρια απέρριψε τη αίτηση των δικηγόρων να καταθέσει νέα στοιχεία για την υπόθεση η 12χρονη. Την Τρίτη, οι δύο δικηγόροι θα υποβάλουν εκ νέου αίτηση.

Ολόκληρη η δήλωση των πληρεξούσιων δικηγόρων της οικογένειας της 12χρονης:

«Επίθεση στο σπίτι που διαμένει δέχθηκε σήμερα το 12χρονο κορίτσι που εξέδιδε ο Η. Μίχος και βίασαν περισσότεροι κατηγορούμενοι. Άγνωστος άνδρας, με καλυμμένα χαρακτηριστικά και καλυμμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει. Δύο ημέρες πριν, καθώς ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος, σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» κι εξαφανίστηκε. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, εφόσον προ ημερών άγνωστος πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου των παιδιών. Ο κίνδυνος είναι προφανής, όπως και η απειλή για να μην μιλήσουν. Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη των βασανιστηρίων της 12χρονης, η Πολιτεία την έχει αφήσει απολύτως απροστάτευτη, στο έλεος των κυκλωμάτων που την εκμεταλλεύονταν. Καλούμε τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ