Χαμός με τους “γαλάζιους” επιβάτες στο τρενο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην προεκλογικού τύπου φιέστα που έστησαν σήμερα για το ξεκίνημα του σιδηροδρόμου, έκαναν κι άλλα που δεν… φαίνονται. Ή έτσι νόμιζαν.

Δεν είναι μόνο δηλαδή οι φωτογραφίες και τα βίντεο με τον κ. Γεραπετρίτη να παίρνει πόζες στη θέση του μηχανοδηγού, μετρώντας τάχα μου χιλιόμετρα και αποστάσεις.

Έκαναν κι άλλα χειρότερα. Φαίνεται σαν να έβαλαν και δικούς τους επιβάτες μέσα ώστε να είναι σίγουροι στις δηλώσεις τους; Δείτε τα παρακάτω βίντεο που παρουσιάζουν δύο τέτοιους επιβάτες και δώστε την απάντηση μόνοι σας. Πιθανόν να ανακαλύψουμε κι άλλους στην πορεία…

Ο πρώτος «επιβάτης» που τα βρίσκει όλα καλά, είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας το οποίο βγαίνει σε εκπομπές του ΣΚΑΪ και τώρα βαπτίστηκε, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, απλός επιβάτης. Σαν στημένο ρεπορτάζ μοιάζει αυτό.

Ο δεύτερος στο βίντεο είναι εκείνος που ξεπρόβαλε πίσω από το σακάκι του υφυπουργού στη Λάρισα, σαν άλλος «Γκρούεζας», και ζητούσε από τον σταθμάρχη να σταματήσει επιτέλους να μιλάει. Και αυτός εξυμνούσε σήμερα τα τρένα.
Δεν φτάνει που έστησαν τον Γεραπετρίτη να το παίζει επιβάτης-μηχανοδηγός (ξεκίνησε με το τρένο που πάει Καλαμπάκα αλλά κατέβηκε λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα ο υπουργός!), πρέπει να έστησαν και άλλους που το έπαιζαν επιβάτες.
Δεν βρίσκω λόγια για τους τύπους αυτούς.

efsyn.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ