Δεν φαντάζεστε ποιος ήταν αυτός που παρουσίασαν τα κανάλια ως «επιβάτη του τρένου»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε για δεύτερη φορά το πρόσωπο του διευθυντή συντήρησης του ΟΣΕ, Ζαχαρία Στουρνάρα.

Αυτή τη φορά, όχι για να ζητήσει από κάποιον σταθμάρχη να βάλει «τέλος» στις δηλώσεις του για την ανυπαρξία της τηλεδιοίκησης, αλλά για να προσποιηθεί έναν επιβάτη που «παίρνει το τρένο για Οινόη» και αισθάνεται «πολύ ασφαλής», εξυπηρετώντας τα επικοινωνιακά παιχνίδια της κυβέρνησης που θέλουν -με μέτρα ασφαλείας «ασπιρίνες»- την αίσια επανεκκίνηση των τρένων και ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Οι τηλεθεατές αναγνώρισαν στο πρόσωπο του «τυχαίου επιβάτη» το υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΣΕ που έδωσε άρον άρον τέλος στην επίσκεψη – φιάσκο του Υφυπουργού Μεταφορών στο σταθμαρχείο της Λάρισας.

συντηρητης οσε

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΣΕ προσποιήθηκε τον επιβάτη για να περάσει το μήνυμα ασφάλειας στους πολίτες στα τρένα, σαν να μην έχει συμβεί η τραγωδία στα Τέμπη. Συγκεκριμένα, καθησυχαστικός και βέβαιος για την ασφάλεια των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών εμφανίζεται χωρίς να δηλώσει την ιδιότητά του ο διευθυντής συντήρησης του ΟΣΕ, Ζαχαρίας Στουρνάρας, να παριστάνει επιβάτη τρένου που πάει στην Οινόη.

Βεβαίως – βεβαίως, πολύ ασφάλεια παιδιά» δηλώνει αρχικά σε τηλεοπτικό συνεργείο του Alpha, προσθέτοντας αναφερόμενος στο τρένο ότι «το παίρνω άνετα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζαχαρίας Στουρνάρας ήταν ο ίδιος ο οποίο έλαβε εντολή από τον εξαφανισμένο μέχρι τότε, υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, να σταματήσει η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση για το φιάσκο με την τηλεδιοίκηση των τρένων.

Τότε, ο κ. Παπαδόπουλος επισκέφτηκε το δήθεν κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα μαζί με εργαζόμενους σε αυτό. Ο σταθμάρχης Λάρισας, είχε δηλώσει live ότι η τηλεδιοίκηση σταμάτησε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2019, προκαλώντας την αμηχανία του υφυπουργού Μεταφορών ο οποίος εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα του.

thepressproject.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ