Ποια ήταν η γυναίκα που εκτελεσαν στη Θεσσαλονίκη – Της διέλυσαν το κεφάλι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη, με θύμα μια γυναίκα, η οποία βρέθηκε πυροβολημένη εξ επαφής, στο κεφάλι, μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Πρόκειται για 50χρονη γυναίκα Ρομά, η οποία εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, στη θέση του συνοδηγού του λευκού αυτοκινήτου, σε περιοχή της Χαλκηδόνας, κοντά στα νεκροταφεία. 

Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρυσε ένας υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας νωρίς το πρωί της Τρίτης, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία. Τα πρώτα στοιχεία «έδειξαν» ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, με τον τρόπο δολοφονίας να παραπέμπει σε σκληρούς εκτελεστές. Το κεφάλι της γυναίκας ήταν διαλυμένο αφού οι δράστες την πυροβόλησαν εξ επαφής. Η γυναίκα φορούσε μαύρη φόρμα, μαύρα μποτάκια και πράσινη μπλούζα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς η 50χρονη είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Η ίδια μάλιστα είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο εντοπίστηκε νεκρή η 50χρονη, είχε σπασμένο το πίσω τζάμι του και είχε ενοικιαστεί πριν από μερικές ημέρες, από έναν κάτοικο της περιοχής, ο οποίος δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Στον χώρο του εγκλήματος δεν έχει εντοπιστεί το όπλο της δολοφονίας. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι εκτελεστές, αφού πυροβόλησαν την 50χρονη διέφυγαν από την αγροτική περιοχή.

Κάτοικος της περιοχής μίλησε σοκαρισμένος στους δημοσιογράφους για το περιστατικό. Όπως δήλωσε ο ίδιος, είχε βγει το πρωί να περπατήσει και είδε τους αστυνομικούς που είχαν αποκλείσει την περιοχή. «Η περιοχή μας είναι κέντρο παραβατικότητας» είπε μεταξύ άλλων ανήσυχος. Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο σημείο, γίνονται συχνά «νταλαβέρια» εμπόρων ναρκωτικών…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ