Τσαπανίδου: Πλήρως απροστάτευτο από την Πολιτεία το 12χρονο κορίτσι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού, που το κύκλωμα του Κολωνού εξέδιδε σε παιδοβιαστές, μας έχει σοκάρει όλους», αναφέρει σε δήλωση της η Πόπη Τσαπανίδου, τονίζοντας ότι, όμως, «έξι μήνες μετά μας κόβεται η ανάσα όταν μαθαίνουμε πως το παιδί, όλο αυτό το διάστημα, είναι πλήρως απροστάτευτο από την Πολιτεία, ενώ δέχεται απειλές και επιθέσεις για να μη μιλήσει, από τα μέλη του κυκλώματος και τον κατηγορούμενο κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σημειώνει ότι αποκορύφωμα ήταν «η επίθεση με μαχαίρι από κουκουλοφόρο μέσα στο ίδιο της το σπίτι και ο τραυματισμός της μικρής». Αφού επισημαίνει ότι «μπορούμε όλοι να φανταστούμε τον τρόμο που ζει το κοριτσάκι», σχολιάζει: «Όλοι εκτός από την κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Που το έχουν εγκαταλείψει, χωρίς φύλαξη, χωρίς ψυχολογική υποστήριξη, χωρίς καμιά βοήθεια, να ξεπεράσει όσα βαριά τραυματικά έχει ζήσει».

Καταληκτικά η κ. Τσαπανδίου αναφέρει ότι «αναρωτιέται κανείς. Γιατί; Πρόκειται άραγε για απάνθρωπη αδιαφορία ή προσπάθεια να προστατευθούν κάποιοι; Και ποιοι είναι αυτοί;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ