Αρσάκειο: Οι δάσκαλοι είπαν ότι ήταν ένα παιχνίδι, στο σχολείο κυκλοφορούν με μαχαίρια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή και συνάμα προβληματισμό έχει προκαλέσει το άγριο bullying που δέχθηκε μαθητής του Αρσάκειου σχολείου στο Ψυχικό, από συμμαθητές του!

Συγκεκριμένα, έξι ανήλικοι τραμπούκοι του πέρασαν στο λαιμό πετονιά και τον έδεσαν στην καρέκλα μπροστά στα μάτια άλλων παιδιών που απλώς κοιτούσαν! Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν, ενώ γίνεται έρευνα για τυχόν πειθαρχικές ευθύνες εκπαιδευτικών.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες – Τι φέρονται να είπαν οι καθηγητές του σχολείου

Το πλέον εξοργιστικό είναι το γεγονός πως σύμφωνα με μαρτυρίες δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο ιδιωτικό σχολείο του Ψυχικού. Μητέρα μαθήτριας δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως τα παιδιά άρχισαν χθες να μαθαίνουν τι συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο σχολείο. Παράλληλα, επεσήμανε πως δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση, παρά μόνο μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία, σύμφωνα με την ίδια, είχαν απαγορεύσει τα σχόλια.

Η μητέρα υποστήριξε πως οι δάσκαλοι είπαν στα παιδιά ότι ήταν ένα «παιχνίδι» αυτό που έγινε μεταξύ μαθητών του γυμνασίου και να μην αναστατώνονται καθώς δεν έγινε τίποτα.

«Την 25η Μαρτίου ο κ. Μπαμπινιώτης μας κούνησε το δάχτυλο, σε εμάς τους γονείς λέγοντάς μας να μην είμαστε υπερπροστατευτικοί με τα παιδιά σχετικά με το bullying και να είμαστε πιο ήρεμοι και το ότι το σχολείο είναι εδώ για να αντιμετωπίσει τέτοια θέματα.

Η ίδια ανέφερε ότι οι μαθητές που φέρονται να συμμετείχαν στο περιστατικό bullying, πήγαν κανονικά στο μάθημα, ενώ σημείωσε ότι γίνονται συχνά τέτοια περιστατικά στο σχολείο. Μάλιστα, κατήγγειλε ότι υπάρχει μαθητής στο Αρσάκειο του Ψυχικού που κυκλοφορεί με μαχαίρι πεταλούδα και εκβιάζει τα παιδιά. «Τα παιδιά φοβούνται γιατί πάνε και τους απειλούν», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ