Ο παπα-Γρηγόρης απο τις Άγριες Μέλισσες, Κωστης Σαββιδάκης κανει την έκπληξη και κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέλισσα «τσίμπησε» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, ο θρυλικός παπα-Γρηγόρης των «Αγριων Μελισσών», θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ο ηθοποιός, που κατάγεται από τη Ρόδο, θα είναι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα με το ψηφοδέλτιο της φίλης του, πρώην προέδρου της Βουλής, που, όπως μας λέει ο ίδιος, «φορά και τιμά τα παντελόνια καλύτερα από τους άντρες που μας κυβερνούν»!

Η δραματική σειρά «Αγριες Μέλισσες» άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση και παραμένει αξέχαστη στους τηλεθεατές που αγαπούν τη μυθοπλασία. Είναι το ίδιο το φανατικό κοινό που δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Κωστή Σαββιδάκη. Οπου βρεθεί και όπου σταθεί ο ηθοποιός με τον κομβικό ρόλο στη σειρά δέχεται φιλοφρονήσεις και επαίνους για την κάθοδό του στην πολιτική. «Βλέπουμε όλοι μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια, τη χώρα μας να βουλιάζει, τον λαό μας να πνίγεται και κανείς από τους κυβερνώντες να μην κάνει τίποτα για αυτό. Βλέπουμε όλους αυτούς που μας κυβερνούν να ρίχνουν συνέχεια το καράβι στα βράχια, κι εμείς, βάζοντας συνεχώς πλάτη, να προσπαθούμε απεγνωσμένα να σώσουμε ό,τι σώζεται. Βλέπουμε να μην ενδιαφέρονται για τη νέα γενιά και, μοιραία, οι νέοι να εγκαταλείπουν τη χώρα. Βλέπουμε να τους σκοτώνουν και κανείς να μην αναλαμβάνει την ευθύνη! Αρκετή υπομονή έχει κάνει αυτός ο λαός και αρκετές ευκαιρίες έχει δώσει μέχρι τώρα σε όλους αυτούς» λέει στην «Espresso» ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Κωστής Σαββιδάκης, που θαυμάζει πολύ τη Ζωή για το σθένος της.

Και στις προηγούμενες εκλογές, όπου η Πλεύση Ελευθερίας δεν κατάφερε να κόψει το νήμα, ο Κωστής ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής, στηρίζοντάς την. Το δικαιολογεί ως εξής: «Νομίζω ότι πρέπει να αναλάβουμε πια όλοι τις ευθύνες μας, να πάμε να ψηφίσουμε, να ανεβάσουμε τα μανίκια και να αρχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και ουσιαστικά για να αλλάξει επιτέλους η χώρα. Εχω φτάσει τα 54 και όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δει στη Βουλή έναν άνθρωπο που να νοιάζεται τόσο σοβαρά για αυτόν τον λαό, παρά μόνο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει τα ηνία του κράτους αυτή η γυναίκα: η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η συνέχεια στα σχόλια…

#plefsieleftherias

ΔΗΜΟΦΙΛΗ