Η κυβερνηση πούλησε τους Κρεοπώλες για να στηρίξει τα σουπερ μαρκετ – Σοβαρότατες καταγγελίες του προέδρου των κρεοπωλών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Σάββας Κεσίδης εξαπέλυσε μύδρους κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή το «Καλάθι του Πάσχα» το οποίο κάνει σήμερα πρεμιέρα στα σούπερ μάρκετ και στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τελικά το αρνί και το κατσίκι.

Σύμφωνα με τον κ.Κεσίδη, στη συνάντηση που είχαν οι κρεοπώλες με τον Υπουργό Ανάπτυξης συμφωνήθηκε να μην μπουν τα αμνοερίφια στο καλάθι, αλλά την επόμενη μέρα ο κ.Γεωργιάδης ανακοίνωσε περιχαρής ότι μπαίνουν!

Μέσα σε ένα βράδυ όμως όλα άλλαξαν (γιατί άραγε…) όπως είπε ενοχλημένος ο κ.Κεσίδης.

«Όλα μέλι γάλα, όλα συμφωνημένα και μετά μέσα σε ένα βράδυ κάτι άλλαξε, κάτι ουρανοκατέβατο, κάποιο χέρι του Θεού ακούμπησε μια μπάλα και αλλάξανε τα πράγματα. Συμφωνήσαμε ότι δεν θα μπει το αρνί και το κατσίκι στο πασχαλινό καλάθι … Την επόμενη μέρα στέλνει τον κόσμο στα σούπερ μάρκετ, τι άλλο να πούμε; Κοροϊδία. Δεν μας πειράζει που μπαίνει το αρνί και το κατσίκι στα σούπερ μάρκετ τόσο πολύ, όσο το ότι η ίδια η Κυβέρνηση στρέφει τον κόσμο να πάει να το αγοράσει από κει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ