Ωχ κατακαημένη Πετρούπολη, σου έρχεται ο Μητσοτάκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρόμος επικρατεί στο συμπαθές προάστιο της δυτικής Αθήνας από χθες που έμαθαν οι κάτοικοι πως στην πολύπαθη πόλη τους θα την επισκεφτεί ο πρωθυπουργός. Βεβαίως βλέπουν οι δημότες τόσους αστυνομικούς, μυστικούς και φανερούς, να ερευνούν την περιοχή με σκύλους (ο Πίνατ δε συμμετείχε) και ότι προβλέπεται για την «αυτοκρατορική» επίσκεψη. Το πρόγραμμα ξεκινά αύριο το πρωί με επίσκεψη στο ΙΚΑ της περιοχής (να σημειωθεί πως βρίσκεται σε ένα τεράστιο κτίριο, υπάρχουν μόνο δύο γιατροί κοντά στη σύνταξη, αλλά πολλοί υπάλληλοι).

Φήμες θέλουν τους υπαλλήλους και τη διευθύντρια να έχουν προμηθευτεί δεκάδες σκόρδα, λιβάνια κι ότι άλλο διώχνει το κακό. Μάλιστα λέγεται πως μετά την επίσκεψη έχουν ζητήσει από τον εφημέριο του Αγ/ Δημητρίου ευχέλαιο.

Οι πληροφορίες αυτές ακόμα ελέγχονται. Κατόπιν, ο Πορφυρογέννητος θα συναντηθεί με τις Αρχές, τον κο Βλάχο, τον κοΠαπάρα, τον κο Σκουλαρίκα και λοιπούς στην καφετέρια «La Maison» επί της Αγ. Δημητρίου, πλησίον του ΙΚΑ και της εκκλησίας του πολιούχου. Έμαθα πως ο ιδιοκτήτης της καφετέριας από χθες ασφάλισε σε 4 μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες περαιτέρω την επιχείρηση του για σεισμό, λοιμό, καταποντισμό, φωτιά, τσουνάμι (είναι μακριά η θάλασσα, αλλά που ξέρεις), αλλά και από εισβολή εξωγήινων. Επίσης να μην ξεχάσω να σημειώσω, όπως μου έλεγε, πηγή από την παράταξη, παρόλη την κινητοποίηση που έχουν επιδοθεί οι Νεοδημοκράτες της Πετρούπολης δε φαίνονται ενθουσιασμένοι με την επίσκεψη του απερχόμενου πρωθυπουργού και σκέφτονται στο κόμμα μήπως επιστρατεύσουν τους χειροκροτητές και πάλι τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας που προχθές έκαναν του πρώτο τους ταξίδι μετά το έγκλημα στα Τέμπη.

ΥΓ1: Ένας παλιός συναγωνιστής της παράταξης, της Ορίτζιναλ ΝΔ, αναρωτιόταν γιατί ο Κυριάκος δεν επισκέπτεται και 50μ πιο πάνω το σούπερ μάρκετ για να μιλήσει με τους πελάτες, όπως και γιατί ο περί ου ο λόγος δεν έστελνε όλους αυτούς τους εκατοντάδες χωροφύλακες που τον φυλάνε να ξεβρομίσουν την πόλη από την πρέζα και την εγκληματικότητα αφού σχεδόν μέρα παρά μέρα η Πετρούπολη έχει την τιμητική της στο εθνικό δελτίο. Επίσης ας κάνει και μια βόλτα στις δεκάδες καφετέριες της πόλης και να μιλήσει με τους νέους γιατί δεν έχουν δουλειά και τα πτυχία τους διακοσμούν τους τοίχους.

ΥΓ 2: Έχετε προσέξει πως τα τελευταία 2 χρόνια στα κτίρια που στεγάζονται τα σούπερ μάρκετ έχουν ανοίξει καρδιολογικά και νευρολογικά ιατρεία από πάνω τους; Τέλος, αν τα καταφέρουμε και επιζήσουμε αύριο μετά την επίσκεψη Του θα σας έχουμε ρεπορτάζ. Ελπίζω όχι με φωτογραφίες Ναγκόρνο Καραμπάχ ή Μαριούπολης. Ο Θεός ας σώσει την Πετρούπολη.

ΣΤ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ