Χυδαιότητες των ΜΜΕ υπέρ της Τουρκίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταδόθηκε, μετά μεγάλης προβολής, στά κυβερνοκάναλα δήλωση Τούρκου συμβούλου του Ερντογάν, ότι οι σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας εξομαλύνθηκαν πριν τους σεισμούς. Έκτακτα. Και το μεταδίδουν, χωρίς αιδώ. Χωρίς να αιτιολογούν το τι ξαφνικά συνέβη, και συνέβη αυτή η εξομάλυνση χωρίς να έχει ανακοινωθεί πριν, αλλά αμέσως μετά την εκεί καταστροφή.

Πάντως αυτή η «εξομάλυνση» όποια και να είναι τα αίτια, δεν είναι μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας, αλλά μεταξύ Τουρκίας και Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη.

Αργότερα θα μάθουμε, ελπίζοντας να μη μας βρεί κατακέφαλα ως συνήθως.

Το Αιγαίο πρέπει να μείνει αδιατάρακτο, άνευ τουρκικών γεωτρήσεων.

Το Τουρκολιβυκό μοίρασμα Ελληνικής θάλασσας πρέπει να αποσυρθεί, και το Καστελλόριζο, είναι μη συζητήσιμο χωρίς τις ακτογραμμές της Ντόρας. Και του Φίλη.

Το ισχύον διεθνές δίκαιο, απορρίπτει συνεκμετάλλευση επι των Κυριαρχικών δικαιωμάτων και της εθνικής κυριαρχίας. Ας σταθούμε λοιπόν σε αυτό, και μετά …και εν καιρώ…και όταν οι Τούρκοι συνετιστούν, και χωρίς βιασύνες, όλα βρίσκονται.

Ας δεχτούν αδιαμαρτύρητα τα 12 μίλια και την ΑΟΖ Ελλάδας – Κύπρου, ας εγκαταλείψουν την Κύπρο μαζί με τους εποίκους που κουβάλησαν, και μετά να συζητήσουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ