Να πάρουν θέση Ράμμος – Μενουδάκος: Ήταν ενήμεροι για την τροπολογία Πικραμμένου; Ή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ψεύδεται;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάζουμε σε έγκυρα ρεπορτάζ πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, που εμπνεύστηκε το κατάπτυστο άρθρο για τις ανεξάρτητες αρχές, δηλώνει πως πριν την κατάθεσή του το είχε συζητήσει ο ίδιος με τους προέδρους των ανεξάρτητων αρχών και δεν υπήρξαν ενστάσεις εκ μέρους τους.

Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, Ράμμος και Μενουδάκος, επειδή είναι τα πρόσωπα που στοχοποιούνταν από το άρθρο και επειδή εμφανίστηκαν ενοχλημένοι από αυτό, να τοποθετηθούν δημοσίως: Τους ενημέρωσε όντως ο Παναγιώτης Πικραμμένος;

Δεν μπορεί στη χώρα αυτή να ψεύδεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ή να ψεύδονται οι επικεφαλής δυο ανεξάρτητων αρχών. Ο υπογράφων είναι καθαρό ποιον πιστεύει, αλλά και από τον μεν και από τους δε πρέπει να υπάρξουν άμεσα δημόσιες τοποθετήσεις!

ΥΓ: Πώς αλήθεια λειτουργεί το… επιτελικό κράτος; Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης λέει πως δεν είχε ενημερωθεί πως η τροπολογία του θα αποσυρόταν, ενώ ο ίδιος προηγουμένως δεν είχε ενημερώσει για την τροπολογία αυτή τον αρμόδιο υπουργό!

Β.Σκ. ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ