Πάλι πρόστιμο θα ρίξει ο Μητσοτάκης στην Ζήνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ζήνα Κουτσελίνη στο Star έχει ένα πρόστιμο – ρεκόρ, που είναι όμως παράλληλα και τίτλος τιμής. Η εκπομπή της είχε κάνει τις μεγαλύτερες αποκάλυψης για το σκάνδαλο συγκάλυψης της συμμορίας των παιδοβιαστών του Κολωνού. Μιλάμε για αποκαλύψεις με μαρτυρίες κατοίκων, που έδιναν τελείως διαφορετική διάσταση στην δράση της εγκληματικής οργάνωσης του Κολωνού η οποία βίαζε το μικρό παιδί και σήμερα φαίνεται να επιβεβαιώνονται, καθώς ήδη έχουν ταυτοποιηθεί πολιτικά πρόσωπα με τεράστιες διασυνδέσεις, ενώ υπάρχει και η αναμονή για τις νέες αποκαλύψεις που θα κάνει το άτυχο κορίτσι.

Σήμερα, η Ζήνα δίνει άλλο ένα χτύπημα στον Μητσοτάκη, αποκαλύπτοντας τα αίσχη που γίνονται στην Κιβωτό του Κόσμου υπό την νέα διοίκηση που επέβαλε η κυβέρνηση.

547FB6C1 B2A8 4046 968F 8A2F08A38FFD

Η νέα διοίκηση της Κιβωτού λοιπόν, ξήλωσε την εκκλησία, πέταξε την Αγία Τράπεζα και απαγορεύει στα παιδιά να κάνουν ακόμα και το σταυρό τους!

Είναι θέμα χρόνου για τον «Κουτρουμάνο του Μητσοτάκη» να σπάσει το ρεκόρ πω ίδιος κατέχει, πάλι για την εκπομπή της Ζήνας. Να μάθει άλλη φορά να μην χαλάει το αφήγημα του Αη Γιώργη – Μωυσή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ