Ανατριχιαστικές δηλώσεις Θεοδωρικάκου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει νεκρούς – Τσαπανίδου: Η σημερινή αθλιότητα του Θεοδωρικάκου ξεπερνάει κάθε όριο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή στην αξιωματική αντιπολίτευση έχουν προκαλέσει οι αδιανόητες δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει νεκρούς προκειμένου να «δυναμιτίσει» όπως είπε το πολιτικό κλίμα.

Ο υπουργός ΠροΠο, την ώρα που στη χώρα μας οι ληστείες, τα επεισόδια, οι αιματηρές συμπλοκές και έχουν ξεφύγει εκτός ελέγχου, με τον ίδιο να διαφημίζει χωρίς αιδώ ότι ο πολίτης προστατεύεται, εξαπέλυσε αήθη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι θέλει να δει νεκρούς!

«Η αξιωματική αντιπολίτευση από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα θέλει νεκρό, θέλει νεκρούς. Θέλει να δυναμιτίζει το πολιτικό κλίμα. Αυτή είναι η πραγματικότητα» δήλωσε στο Open ο υπουργός απέτυχε να προστατεύσει ένα 12χρονο κορίτσι και ξεσκεπάσει το κύκλωμα παιδοβιαστών, ο υπουργός ο οποίος εμφανίζεται μόνο για σχολιάσει μεγάλες υποθέσεις και να καρπωθεί τις όποιες επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ., βάζει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό προεκλογικά.

«Κάποιοι μπαχαλάκηδες, οι οποίοι είναι καθοδηγούμενοι, για να τελειώνει η ιστορία, κάποιοι αυτές τις μέρες, καθώς έχουμε μπει ουσιαστικά και τυπικά σε προεκλογική περίοδο, θέλουν να τινάξουν στον αέρα το πολιτικό κλίμα. Θέλουν να το δυναμιτίσουν. Μερικοί θέλουν και νεκρό και το θέλουν επιμόνως εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το θέλανε από το καλοκαίρι, το θέλανε όταν προειδοποιούσαν και λέγανε ανοησίες για την εγκατάσταση της πανεπιστημιακής αστυνομίας στα πανεπιστήμια. Το θέλανε ότι μας λέγανε ότι είχαμε σκοτώσει εμείς ένα 5χρονο κοριτσάκι στον Έβρο. Το θέλανε όταν πήγαν να μας φορτώσουν το έγκλημα σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Κατηγορίες τις οποίες ξαναεκτοξεύουν τώρα με πολύ μεγάλη προχειρότητα και επιπολαιότητα και το θέλουν κι αυτές τις ημέρες στην ΑΣΟΕΕ και δεν ξέρω που αλλού» υποστήριξε με τους δημοσιογράφους να σχολιάζουν ότι είναι «βαρύ» αυτό που ξεστόμισε.

ΣΥΡΙΖΑ: «Αθλιότητα! Δεν μπορεί να μείνει στη θέση του μετά από αυτές τις δηλώσεις»

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζητάει την αποπομπή του Θεοδωρικάκου μετά από αυτές τις δηλώσεις

«Η σημερινή αθλιότητα του κ. Θεοδωρικάκου κατά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ξεπερνάει κάθε όριο. Σε μια πρωτοφανή προσπάθεια να τρομοκρατήσει τους πολίτες λίγο πριν τις εκλογές, χωρίς ίχνος ντροπής και κανένα αίσθημα ευθύνης, δεν δίστασε να δηλώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «θέλει νεκρούς» ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου σε δήλωσή της και πρόσθεσε:

«Ο κ. Θεοδωρικάκος θα έπρεπε να απολογείται που επί των ημερών του η μαφία κάνει κουμάντο στο Υπουργείο του, που δεν μπορεί να προστατέψει ούτε την 12χρονη στον Κολωνό και η χώρα έχει εκτεθεί διεθνώς για την αστυνομική αυθαιρεσία. Και όχι να προσπαθεί να κρύψει την αποτυχία του με τέτοιες άθλιες συκοφαντίες κατά των πολιτικών του αντιπάλων» τόνισε και κάλεσε τον πρωθυπουργό να να τον αποπέμψει:

«Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, να καταδικάσει τις βαθύτατα διχαστικές και συκοφαντικές δηλώσεις Θεοδωρικάκου και να διασφαλίσει την ομαλότητα στον δρόμο προς τις εκλογές. Ο κ. Θεοδωρικάκος μετά τις ανατριχιαστικές σημερινές δηλώσεις του δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη που θα έχει την ευθύνη της διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας» σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ