Υπουργείο προστασίας Θεοδωρικάκου: Καταιγιστικές Αποκαλύψεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φίλες και φίλοι καλημέρα

Ο παρολίγον Μωυσής  και σε κάθε περίπτωση… Λουδοβίκος του νεοφιλελευθερισμού Κυριάκος Μητσοτάκης έχει (πάλι) τη θέση που του πρέπει στο πρωτοσέλιδο του Documento το οποίο αύριο Κυριακή θα βρίσκεται στα περίπτερα.

B5695376 5569 41B4 80E5 D3AC33BAB5FE
Το πρωτοσέλιδο που εκθέτει τον Θεοδωρικάκο

Και πώς να μην την έχει; Όποια πέτρα του επιτελικού κράτους και να σηκώσεις κάποιο σκάνδαλο θα το βρεις. Κι όποιο σκάνδαλο κι αν βρούμε στο τέλος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βρίσκουμε και τον Μητσοτάκη! Γιατί αυτός θέλοντας να ελέγχει τα πάντα κανόνισε αυτά τα «πάντα»  να περνάνε από το γραφείο του και τελικά όσο κι αν ήθελε να μείνει στο απυρόβλητο είναι υπόλογος για τα πάντα.

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη/Θεοδωρικάκος/Μητσοτάκης,

Υποκλoπές/ΕΥΠ/Predator/Μαξίμου/Μητσοτάκης,

Προβληματικό Πόθεν Έσχες/Γκραμπόφσκι/Μητσοτάκης.

Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά: βασικό μας θέμα αύριο το… Υπουργείο Προστασίας Θεοδωρικάκου που ως γνωστόν έχει την πλήρη εμπιστοσύνη του Μητσοτάκη είτε οι πραιτωριανοί του σακατεύουν  διαδηλωτές, είτε πιάνουν το πιστόλι κι όποιον πάρει ο χάρος. Αυτός ο έμπιστος Θεοδωρικάκος λοιπόν και οι αρχηγοί της αστυνομίας «εξαφάνισαν» μια ολόκληρη υπόθεση για την οποία ο (έμπιστος του Μητσοτάκη) υπουργός είχε προσωπικό ενδιαφέρον. Και όλα ο υπουργός και η πρώην και η νυν ηγεσία της ΕΛΑΣ το κατάφεραν μόνο μέσα σε 24 ώρες. Γιατί όταν αυτοί οι τύποι έχουν προσωπικό ενδιαφέρον όλα γίνονται ταχύτατα και χωρίς γραφειοκρατικές… αγκυλώσεις.

Με διαδικασίες-εξπρές ο αρχηγός, πλέον, της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, «έσβησε» όλα τα «ίχνη» της καταγγελλόμενης συγκάλυψης της υπόθεσης ναρκωτικών στην οποία εμπλεκόταν ο γιος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, κάνοντας μια πρωτοφανή έρευνα «στο πόδι» όταν ήταν υπαρχηγός, χωρίς να καλέσει καν προς εξέταση τον καταγγέλλοντα πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ

Αλλά έτσι έχουν συνηθίσει να πορεύονται.  Κι αυτό έκανε και το ζεύγος Μητσοτάκη με το σκανδαλώδες Πόθεν Έσχες του. Γι αυτό ο Κώστας Βαξεβάνης με αναφορά-καταγγελία του ζητεί να ελεγχθούν σε βάθος για την πιθανή τέλεση βαρύτατων αδικημάτων, ακόμη και κακουργηματικού χαρακτήρα, η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και οι ελεγκτές του ΚΕΦΟΜΕΠ οι οποίοι με τις ενέργειες και τις παραλείψεις τους  διασφάλισαν ότι δεν θα ελεγχθεί περαιτέρω για πιθανώς παράνομες πράξεις της.

Και από δίπλα, όχι άσχετα, και η πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία της βίλας των ονείρων τους στην Τήνο, σε γειτονικό οικόπεδο με αυτό του mr. Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου, με τα πολλά ερωτήματα για το αν τα εισοδήματα από τη βραχυχρόνια ενοικίασή της  δηλώθηκαν όπως θα έπρεπε.

Και βέβαια η έρευνα επιστρέφει και στις υποκλοπές καθώς το Documento επιβεβαιώνεται για την ύπαρξη ενιαίου κέντρου παρακολούθησης  Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) και του κατασκοπευτικού λογισμικού Predator, καθώς αυτό δείχνουν και οι έρευνες της Δικαιοσύνης και των Ανεξάρτητων Αρχών.

Βέβαια, όπως κάθε Κυριακή, τα θέματα που εξετάζουμε δεν περιορίζονται σε αυτά τα τρία που δίνουν τον πρωτοσέλιδο τόνο της εφημερίδας αλλά είναι πολύ περισσότερα καθώς καλύπτουν όλη την γκάμα αυτών που συζητάμε γιατί μας καίνε ή μας ενδιαφέρουν, από τα κόκκινα δάνεια και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την τοξικότητα της μητσοτακικής ΝΔ και τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!

Βαγγέλης Δεληπέτρος – Documento

ΔΗΜΟΦΙΛΗ