Κολωνος: Ανήρτησαν πανό στην Ακροπολη για την υποστήριξη της 12χρονης που τόνιζε τις σχέσεις της Greek Mafia με το κράτος και τους βιαστές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την επιβεβαίωση ότι κάποιοι θέλουν να ξεχαστεί όσο γίνεται πιο γρήγορα η υπόθεση της μαστροπείας και των βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό αποτελεί η προσαγωγή ατόμων πριν από λίγη ώρα στην Ακρόπολη ατόμων που ανήρτησαν πανό υποστήριξη στο κορίτσι και την ίδια στιγμή τόνισαν την σχέση της Greek Mafia με μαστροπούς και βιαστές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσαγωγή αφορούσε τέσσερα μέλη φεμινιστικών οργανώσεων τα οποία οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως.

Έξω από το ΑΤ βρέθηκαν πολίτες προς υποστήριξη των μελών που προσήχθησαν τα οποία κρατούσαν πανό για την 12χρονη.

Δείτε το πανό:

Το μήνυμα των διοργανωτών της δράσης στην Ακρόπολη για τη 12χρονη

Στα φώτα και την λάμψη της τουριστικής σεζον που ξεκινάει ανέβαινουμε στο “λίκνο του πολιτισμού” για να ακουστούμε σε όλη την πόλη. Να μάθουν όλες και όλοι ότι σε αυτή την πόλη, σε μια φτωχογειτονιά ένα κορίτσι 12 χρονών βιαζόταν και εκδιδόταν κατ’ εξακολούθηση από έναν επιφανή επιχειρηματία στον Κολωνό με διασυνδέσεις στην εξουσία, την κυβέρνηση, την περιφέρεια, το Δήμο, την αστυνομία, την εκκλησία. Η αδιαφορία του Ελληνικού Κράτους για την φροντίδα της επιζώσας, την φύλαξη της, την ψυχοκοινωνικη της στήριξη ειναι τόσο απούσα που κανει τους παντες να θεωρούν οτι το Κρατος οχι απλα συγκαλύπτει αλλα περιπλέκεται πολυτρόπως με τέτοιου είδους κυκλώματα. Η υπόθεση greek mafia, η υπόθεση της Ηλιούπολης και μια σειρά ακόμα υποθέσεων δείχνουν οτι στο Ελληνικό Κράτος βιαστές και μαστροποί έχουν άσυλο και τα θύματα τιμωροϋνται που μίλησαν.

Κάτω τα χέρια σας από τη 12χρονη επιζώσα.
Αλληλεγγύη στη 12χρονη
#Solidarity_to_12y.o

Δείτε τις προσαγωγές που έγιναν:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ