Αιφνίδιος θανατος 41χρονης – Κατερρευσε λίγες ώρες αφού βγήκε απο το νοσοκομειο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτος θρήνος έχει σκεπάσει τα τελευταία 24ωρα την Πάτρα, μετά τον θάνατο μίας γυναίκας, σε ηλικία μόλις 41 ετών. Η μητέρα ενός μωρού άφησε την τελευταία της πνοή στην Κύπρο, στο σπίτι που είχε μετακομίσει για λόγους εργασίας, με την οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, η άτυχη Ιωάννα τα τελευταία χρόνια είχε φύγει από την Πάτρα και μαζί με τον σύγυζό της, Παναγιώτη και το 22 μηνών μωράκι τους, έμεναν στην Κύπρο. Την Κυριακή, 2 Απριλίου, η γυναίκα ανέβασε πυρετό, είχε δύσπνοια και «κομάρες», με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο. Έκανε κάποιες εξετάσεις και οι γιατροί της έδωσαν εξιτήριο.

Ωστόσο, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε στο σπίτι της, όπου βρισκόταν με τον σύζυγό της και το 22 μηνών παιδί τους και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν αποσαφηνιστεί, αφού οι κυπριακές υπηρεσίες αδυνατούν να διαπιστώσουν τους ακριβείς λόγους που έφυγε από τη ζωή.

Η κηδεία της άτυχης Ιωάννας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Μεγάλη Τρίτη, στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, στον τόπο καταγωγής της, τον Άγιο Βασίλειο Ρίου, με τους στενούς συγγενείς της να παραμένουν συντετριμμένοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ