Πληρώνουμε 37.000 ευρώ την προεκλογική φιέστα Άδωνη και Παπαθανάση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περί τα 37.190 ευρώ πρόκειται να κοστίσει η προεκλογική φιέστα του υπουργείου Ανάπτυξης που διοργανώνει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, και συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνης Γεωργιάδης και ο υφυπουργός, Νίκος Παπαθανάσης. Ναι καλά διαβάσατε. Αυτό προκύπτει από τη σχετική απόφαση που έχει αναρτηθεί στη «Διαύγεια», που έχει προκαλέσει ουκ ολίγα αρνητικά σχόλια στους διαδρόμους του υπουργείου Ανάπτυξης σε ότι αφορά την αναγκαιότητά της συγκεκριμένης εκδήλωσης και το κόστος της.

Δείτε την απόφαση με το κόστος της εκδήλωσης από τη Διαύγεια:

34

Δείτε το σχετικό tweet του κ. Παπαθανάση:

Πρόκειται για εκδήλωση που διοργανώνουν οι κ.κ. Γεωργιάδης και Παπαθανάσης στις 19 Απριλίου στα Ναυπηγεία Ελευσίνας με τίτλο «4 χρόνια ανάπτυξη για όλους», όπως φαίνεται σε σχετικό tweet που έχει κάνει ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

«Την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 18:30, στον χώρο των Ναυπηγείων Ελευσίνας παρουσιάζουμε τη δουλειά που κάναμε όλοι μαζί στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων τα 4 χρόνια. Σας περιμένουμε όλες και όλους κοντά μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Με τη μόνη διαφορά ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση την οποία κάποιοι την χαρακτηρίζουν στο υπουργείο και ως «προεκλογική φιέστα» των δύο υπουργών πρόκειται να κοστίσει περί τα 37.190 ευρώ όπως προκύπτει από την απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Προμηθειών και Τεχνικής Μέριμνας.

«Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους ΕΥΡΩ (37.190,00) “ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ” για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου μας, Ειδικός Φορέας 1035-501-0000000 ΑΛΕ 2420907001 Οικονομικού έτους 2023 για: Δαπάνη που αφορά στην παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης της εκδήλωσης με θέμα «4 χρόνια ανάπτυξης για όλους» που θα λάβει χώρα στις 19/04/2023 στα Ναυπηγεία Ελευσίνας» επισημαίνεται στη σχετική απόφαση.

Στο υπουργείο Ανάπτυξης μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται για το κόστος μιας τέτοιας εκδήλωσης, καθώς το έργο του υπουργείου Ανάπτυξης θα μπορούσε να «διαφημιστεί» δωρεάν με μια αναλυτική συνέντευξη τύπου στους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου.

documentonews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ