Ρένος Χαραλαμπιδης: Σαρώνει στο διαδίκτυο με το No Budget Spot – Επόμενο βήμα το φεστιβάλ στις Κάννες;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απο το ιστορικό No Budget Story μεσα απο το οποιο είχαμε γνωρίσει τον Ρένο Χαραλαμπιδη καταλήξαμε στο στο No Budget προεκλογικο spot στο οποιο πρωταγνωνιστει δίνοντας ένα αλλο χρώμα, πιο χαρωπό και ανέμελο στις εκλογες που πλησιάζουν.

Τα κατάφερε να γίνει viral με το κακόγουστό προεκλογικό του σποτ, ο… σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα θέματα της Λατινικής Αμερικής, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος στη Λέσβο με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Ιάσων Πιπίνης δεν κατάφερε να… ρίξει τον Μαδούρο, ωστόσο με τη συμβολή του Ρένου Χαραλαμπίδη ο οποίος εμφανίζεται ως «Μαυρογυαλούρος», ρίχνει τα βέλη του στον Χαράλαμπο Αθανασίου, τον μοναδικό κυβερνητικό βουλευτή στο νησί της Λέσβου.

Ο Χαραλαμπίδης, ο οποίος είχε στηρίξει ανοιχτά τον Σαμαρά φαίνεται να κυκλοφορεί στην προκυμαία και οι πολίτες τον προσφωνούν «κύριε κομματάρχα!». Ο ίδιος μάλιστα τάζει γέφυρα που θα ενώνει την Καλλονή με τη Μυτιλήνη, ενώ στη συνέχεια, μένει άφωνος όταν ο Πιπίνης εμφανίζεται ξαφνικά στο γραφείο του και προειδοποιεί ότι θα αφήσει πίσω τις νοοτροπίες του παρελθόντος….

ΔΗΜΟΦΙΛΗ