Εικόνες φρίκης στην Ουκρανία με νεοναζί να ξυλοκοπούν ορθόδοξους ιερείς!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κατάσταση στην Ουκρανία έχει τεθεί εκτός ελέγχου. Έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας, το Κίεβο έχει αναστείλει εκτός από τις δημοκρατικές ελευθερίες και τις θρησκευτικές. Ως ένα σημείο, αυτό είναι αναμενόμενο σε μία χώρα η οποία βρίσκεται σε πόλεμο. Το να ξυλοκοπούνται όμως ιερείς, να κλείνονται ιερείς στις φυλακές, να καίγονται εκκλησίες και να κατάσχονται τα περιουσιακά τους στοιχεία, Παραπέμπει απευθείας στην ναζιστική θηριωδία και όχι σε μία χώρα που αμύνεται σε έναν εισβολέα.

Φαίνεται ότι δικαιώνονται όσοι πίστευαν πως το δηλητήριο του ναζισμού ευθύνεται για τον εμφύλιο στην Ουκρανία που είχε προηγηθεί της ρωσικής εισβολή. Ήταν η ναζιστική προπαγάνδα που κατάφερε να πείσει ένα μεγάλο μέρος του ουκρανικού λαού, ότι δεν είναι Σλάβοι, αλλά ανήκουν στην «Άρια Φυλή»!

Τα ίδια εγκλήματα που έκαναν εδώ και δεκαετίες με τους Σκοπιανούς, πείθοντας τους ότι δεν είναι Σλάβοι, αλλά «αρχαίοι Μακεδόνες»! Η ίδια κτηνωδία που οδήγησε στο Ολοκαύτωμα, καθώς έπεισε το μεγαλύτερο μέρος του γερμανικού λαού, ότι «οι Εβραίοι είναι υποδεέστερη φυλή»…

Είναι δεδομένο ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να δεχτεί τετελεσμένα με αλλαγή συνόρων στην Ουκρανία. Είναι όμως επίσης δεδομένο ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να ανεχθεί του παλινόρθωση του ναζισμού, ο οποίος παραδοσιακά απετέλεσε μάστιγα για τον ελληνισμό. Από τον Κεμάλ, μέχρι τον Χίτλερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ