Σάλος με τις καταγγελίες για εμπλοκή ιδιοκτητη μικρού καναλιού στην υποθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα πρόσωπα «έδωσε» στην έκτη κατά σειρά κατάθεσή της η 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα του αρρωστημένου κυκλώματος παιδοβιαστών, με «εγκέφαλο» τον Ηλία Μίχο. Το ανήλικο κορίτσι ταξίδεψε στην Αθήνα για να δώσει κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και σύμφωνα με πληροφορίες έμεινε για σχεδόν έξι ώρες στο γραφείο του ανακριτή.

Η 12χρονη φέρεται να έδωσε στοιχεία που αναμένεται να οδηγήσουν σε νέες ποινικές διώξεις κατά των ανδρών που αναγνώρισε ότι την κακοποιήσαν σεξουαλικά. Σύμφωνα με πηγές, το ανήλικο κορίτσι που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας, έδωσε ονόματα ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις δεν γνώριζε τα επίθετά τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα στα πρόσωπα που έχει αναγνωρίσει φέρεται να είναι και ένας ιδιοκτήτης μικρού τηλεοπτικού σταθμού με έδρα την Αθήνα. Σύμφωνα με πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η 12χρονη φέρεται να έχει αναγνωρίσει τον επιχειρηματία ως έναν από τους βιαστές της. Το κορίτσι φέρεται να κατέθεσε ότι τον είχε συναντήσει σε ταβέρνα και στη συνέχεια την οδήγησε σε ξενοδοχείο. Δεν αποκλείεται λοιπόν η ανήλικη, στη νέα της κατάθεση, να έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόσωπο που δραστηριοποιείται στα media.

Δεν της επέτρεψαν να δει τη μητέρα της

Την ίδια στιγμή προκαλεί αίσθηση το ότι στην 12χρονη, παρά το γεγονός ότι ταξίδεψε στην Αθήνα για να καταθέσει, για μια ακόμα φορά δεν της επετράπη να δει τη μητέρα της που τόσο επίμονα ζητάει. Μάλιστα προκαλεί ερωτηματικά το ότι ενώ υπήρχε σχετικό αίτημα από τους δικηγόρους, η Εισαγγελία Ανηλίκων δεν πήρε την πρωτοβουλία να βοηθήσει το κορίτσι να δει τη μητέρα του. «Μοιάζει σαν να τιμωρείται αυτό το παιδί από τη στιγμή που μίλησε» ανέφερε πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη που έχει βιώσει έως τώρα έναν γολγοθά και στερείται τη μητέρα της που προφυλακίστηκε με βαριές κατηγορίες αλλά χωρίς σημαντικά στοιχεία, δέχτηκε επίθεση από άγνωστο μέσα στο σπίτι της, ενώ ο αδερφός της έχει δεχτεί και εκείνος απειλές και εκφοβισμό. Όπως κατήγγειλε η δικηγόρος της κ. Ταραχοπούλου, όταν η 12χρονη πήγε να καταθέσει για την επίθεση με μαχαίρι, αντιμετωπίστηκε ως κατηγορούμενη.

Οι καταγγελίες Νουλέζα για πολιτικούς της ΝΔ

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι για τις τρομερές καταγγελίες του δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα, ο οποίος είχε κάνει λόγο για εμπλοκή δύο πολιτικών προσώπων της ΝΔ, δεν έχει υπάρξει καμία διερεύνηση, μέχρι τώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ποινικολόγος είχε καταγγείλει εσκεμμένη καθυστέρηση και συγκάλυψη από την πλευρά των διωκτικών και ανακριτικών αρχών, ενώ εστίασε στο γεγονός ότι ακόμα και τα δύο κινητά και το ένα τάμπλετ που έχουν βρεθεί κρυμμένα στο μαγαζί του Μίχου από εργάτες και θα έπρεπε να έχουν βρεθεί από τους αστυνομικούς, δεν έχουν αξιοποιηθεί! Ο δικηγόρος είχε ότι έχει στα χέρια του την λίστα των 213 ατόμων και πως ήδη θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή τουλάχιστον 50 άτομα. Θεώρησε ότι ο Μίχος υπολογίζει σε μία υπόγεια συμφωνία προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό όσον αφορά την εμπλοκή επώνυμων πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά θεωρεί βέβαιο πως εάν δεν τον αποφυλακίσουν όπως του έχουν υποσχεθεί, τότε θα μιλήσει και θα δώσει τα ονόματα που διαθέτει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ