Παρέμβαση εισαγγελέα για την πτώση σοβάδων σε σχολείο στο Βόλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε το δεύτερο περιστατικό της πτώσης σοβάδων στο 32ο δημοτικό του Βόλου το οποίο σημειώθηκε μόλις λίγα μόλις 24ωρα μετά την κατάρρευση τμήματος της οροφής σε αίθουσα διδασκαλίας του 18ου Δημοτικού σχολείου.

Όπως και στην πρώτη έτσι και στην δεύτερη περίπτωση υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία ανέθεσε σε πταισματοδίκη την υπόθεση που αφορά στην πτώση σοβάδων και ζητά να κατατεθούν όλα τα έγγραφα που έχει στείλει το σχολείο και η Πρωτοβάθμια, τα οποία περιγράφουν την επικινδυνότητα, ενώ θα ληφθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους στη σχολική κοινότητα. Η Προκαταρκτική αφορά παρεμπόδιση αποτροπής κοινού κινδύνου.

Το περιστατικό

Την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα σχολικά κτίρια στον Βόλο καταδεικνύει το σημερινό περιστατικό της πτώσης σοβάδων, το οποίο έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά το πρώτο συμβάν που έγινε πριν από μερικές μέρες σε αίθουσα διδασκαλίας του 18ου Δημοτικού σχολείου Βόλου, όταν κατέρρευσε τμήμα της οροφής.

Σύμφωνα με το gegonotanews.gr, σήμερα το πρωί η καθαρίστρια πήγε στο 32ο δημοτικό σχολείο για να καθαρίσει.

Όταν μπήκε στο χώρο, είδε σοβάδες πεσμένους στη σκάλα.

Πλησιάζοντας για να διαπιστώσει τι συνέβη, άρχισαν να πέφτουν και άλλα κομμάτια πάνω της και λίγο έλειψε να τραυματιστεί.

Ευτυχώς, το περιστατικό συνέβη την πρώτη μέρα που απουσίαζαν από το σχολείο μαθητές και εκπαιδευτικοί γιατί αν βρίσκονταν στο χώρο σίγουρα θα υπήρχαν τραυματισμοί.

Η καθαρίστρια ενημέρωσε σχετικά τη διεύθυνση του 32ου Δημοτικού, ενώ ειδοποιήθηκε επίσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Όπως έγινε γνωστό, ο Σύλλογος είχε ενημερώσει τον δήμο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κτήριο, ζητώντας να δρομολογηθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις, χωρίς, όμως να γίνει κάτι.

Δείτε φωτογραφίες:

volosvolosvolosvolos

ΔΗΜΟΦΙΛΗ