Κολωνός: Τρομοκρατούν το 12χρονο παιδί για να κρύψουν τον καναλάρχη και τον πολιτικό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος είχε καταγγείλει εμπλοκή πολιτικών προσώπων και απόπειρα συσκότισης στην δυσώδη υπόθεση του Κολωνού, με θύμα την 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας, επανέρχεται με νέες «βόμβες».

Ο ποινικολόγος, προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον καναλάρχη που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα παιδοβιαστών. Σύμφωνα με τον κ. Νουλέζα, η 12χρονη «αναγνώρισε γνωστό καναλάρχη Αθηνών (επονομαζόμενο βασιλιά του Telemarketing) που την βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο!» και όπως καταγγέλλει, το παιδί συναντήθηκε 20-30 φορές με τον καναλάρχη σε ταβέρνα στη Λένορμαν. «Ήταν παρών ο Ηλ. Μίχος, τον γνωρίζει; Ας κληθεί από την κ. 33η Ανακρίτρια Αθηνών να το επιβεβαιώσει» σημειώνει στην ανάρτησή του. «Ο κοινοβουλευτικός “πελάτης” είναι πρώην Βουλευτής!» αναφέρει ο κ. Νουλέζας σε συνέχεια των προηγούμενων καταγγελιών του και σημειώνει ότι αν χρειαστεί, θα αποκαλύψει το όνομά του: «Αν χρειαστεί θα τον αποκαλύψω αν φοβηθεί η δεν τον θυμάται η ανήλικη».

Παρακρατικοί τρομοκρατούν το παιδί – Προσπάθεια συγκάλυψης

Σε προηγούμενη ανάρτησή του αναφορικά με τον ιδιοκτήτη καναλιού που φέρεται να κακοποίησε την ανήλικη, ο δικηγόρος ανέφερε ότι το κορίτσι δέχεται απειλές από παρακρατικούς, καθώς «υπάρχει αγωνιώδης προσπάθεια συγκάλυψης». Για μια ακόμα φορά, ο γνωστός δικηγόρος κάνει λόγο για μεγάλη λίστα επώνυμων και εύπορων παιδεραστών που επικοινωνούσαν με τον Μίχο για να κλείσουν ραντεβού φρίκης με την ανήλικη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Συνταρακτική είδηση! Η 12χρονη ανήλικη από τον Κολωνό ανεγνώρισε γνωστό Καναλάρχη Αθηνών “πελάτη” (βασιλιά του Telemarketing) που την βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο!

Αναμένεται να γίνει δεκτό το αίτημα της να καταθέσει συμπληρωματικά στην κ 33 η Ανακρίτρια Αθηνών.

Ώστε να ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις για το κακούργημα του βιασμού κατ εξακολούθηση σε βάρος της. Διότι η ανήλικη όπως πληροφορούμαι αναζητά στο διαδίκτυο να θυμηθεί να εντοπίσει αρκετούς επώνυμους και εύπορους παιδεραστές που ασέλγησαν επάνω της. Μεταξύ αυτών ένας κοινοβουλευτικός που έβλεπε στο βήμα αλλά έκτοτε χάθηκε.

Η λίστα 213 είναι μακρά και οι περισσότεροι επικοινωνούσαν ώστε να καθορίσουν συνάντηση μέσω Ηλ. Μίχου κυρίως μέσω της πλατφόρμας Blindschat μέσω emails πολλές φορές με ψευδώνυμα.

Για αυτό έχουν προσπαθήσει επανειλημμένα με βία εντείνοντας τις ενέργειες τους με την πρόσφατη επίθεση αγνώστου που παραβίασε την είσοδο της οικίας της και επεχείρησε να την πλήξει με μαχαίρι να την τρομοκρατήσουν να την εκφοβίσουν και να της κλείσουν τελικά το στόμα.

Υπάρχει αγωνιώδης προσπάθεια συγκάλυψης όπως γίνεται αντιληπτό. Νομίζω ότι πρόκειται και για διάφορους παρακρατικούς που διεκπεραιώνουν τέτοιες εντολές. Η Δικαιοσύνη έχει ζητήσει την λήψη πρόσθετων μέτρων φύλαξης της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ