Ο Έλον Μασκ εξευτέλισε τόσο τον δημοσιογράφο του BBC, όσο και το δίκτυο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν στην συνέντευξη του BBC με τον δισεκατομμυριούχο, ιδιοκτήτη του Twitter, Ελόν Μασκ.

Ο δημοσιογράφος, προφανώς ακολουθώντας την πολιτική του δικτύου, είχε σκοπό να παγιδεύσει τον ισχυρό άνδρα της Tesla, προκειμένου να τον κατηγορήσει για ρητορική μίσους στο Twitter και για παραπληροφόρηση αναφορικά με τον κορονοϊό.

Αυτό που ακολούθησε, κυριολεκτικά δεν έχει προηγούμενο.

Ο Ελόν Μασκ ο οποίος μάλιστα είναι και μελετητής της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας, σε μία επίδειξη υψηλής ρητορικής τέχνης, κυριολεκτικά ισοπέδωσε τον συνομιλητή του.

Όταν ο δημοσιογράφος του BBC προσπάθησε να τον κατηγορήσει για αυξανόμενη ρητορική μίσους στο Twitter, από τη στιγμή που το αγόρασε, ο Μασκ τον εγκάλεσε, απαιτώντας να του δώσει έστω και ένα παράδειγμα αυτής της ρητορικής μίσους που παρατήρησε. Με αποτέλεσμα ο Βρετανός δημοσιογράφος να αρχίσει να μασάει τα λόγια του, να ξεροκαταπίνει, να ισχυρίζεται πως ο ίδιος έχει μήνες να μπει στο Twitter, με τον δισεκατομμυριούχο να τον βάζει στη θέση του ρωτώντας τον «Πως είναι δυνατόν να μου λες ότι παρατήρησες αυξημένη ρητορική μίσους στο Twitter, ενώ παραδέχεσαι πως έχεις μήνες να μπεις στο Twitter;»

Το πραγματικό πανηγύρι όμως έγινε όταν ο δημοσιογράφος του BBC κατηγόρησε τον Ελόν Μασκ και το Twitter για παραπλάνηση αναφορικά με την πανδημία. Εκεί ο δισεκατομμυριούχος, απαίτησε να του πει εάν το BBC προτίθεται να ζητήσει συγγνώμη για την παραπληροφόρηση σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και τις παρενέργειες τις οποίες απέκρυπτε!

Δείτε το επικό βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ