Κατακραυγή για Καππάτο στην Κεφαλλονιά!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο βουλευτής Κεφαλληνίας της ΝΔ Παναγής Καππάτος, μπορεί να απολαμβάνει την πρωτοφανή και προκλητική κάλυψη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, ακόμα και μετά την κυνική ομολογία του ότι υπερασπίστηκε 4-5 φορές τράπεζες έναντι δανειοληπτών που ήθελαν να μπουν στον νόμο Κατσέλη, ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για τους κατοίκους του νησιού στο οποίο πολιτεύεται ο κ.Καππάτος.

Όπως αποκαλύπτει το τοπικό PortoniNews, χθες το μεσημέρι σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου, όταν περαστικοί από κεντρική καφετέρια της περιοχής, είδαν τον Παναγή Καππάτο να κάθεται και να πίνει τον καφέ του μαζί με τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση.

Αρκετοί εξ όσων αντιλήφθηκαν την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ άρχισαν να αποδοκιμάζουν έντονα και να τον αποκαλούν «κοράκι των πλειστηριασμών», ενώ όπως αναφέρει το PortoniNews, υπήρξε και ποδηλάτης που περνώντας έφτυσε συμβολικά στο έδαφος.

Με την παρέμβαση των ιδιοκτητών της καφετέριας και άλλων θαμώνων, τα πνεύματα που οξύνθηκαν αρκετά σε κάποιο σημείο, ηρέμησαν και άπαντες συνέχισαν τις δουλειές τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ