Μεγάλη ανατροπή με την αποφυλάκιση της Ευας Καϊλη – Ποτε αποφυλακίζεται τελικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» που αναζητούσαν βρέθηκε, κάτι που σημαίνει πως η Εύα Καϊλή θα αποφυλακιστεί από τις φυλακές Χάρεν των Βρυξελλών αύριο στις 11:00 (τοπική ώρα), ανήμερα Μεγάλη Παρασκευή.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει ο Έλληνας δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ορμώμενος από τη σχετική απόφαση των δικαστικών αρχών του Βελγίου. Νωρίτερα σήμερα, μετά τη δίωρη συνάντησή του με την πελάτισσά του, ο ίδιος δήλωσε ότι «αυτό που την κρατάει ψυχολογικά ισχυρή, είναι ότι έχει συνείδηση ότι είναι αθώα και ότι θα δώσει τη μάχη να αποδείξει αυτή την αθωότητά της». Πρόσθεσε δε πως ήταν η πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες που την είδε σε μια «φυσιολογική ψυχική κατάσταση».

«Μου θύμισε την παλιά Εύα Καϊλή», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι «πέρασε πολύ δύσκολα» και υπενθυμίζοντας τη 16άωρη απομόνωσή της στο αστυνομικό τμήμα. Επισήμανε δε ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία μέσα στη δικογραφία που θεμελιώνουν, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι η κ. Καϊλή θα αθωωθεί, ενώ σημείωσε πως «σεβόμαστε τη μυστικότητα της προανάκρισης και γι’ αυτό δεν διαρρέουμε στοιχεία της δικογραφίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ