Telegram: Διαπόμπευση χιλιάδων γυναικών στην Ελλάδα – Οργή στο twitter

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χιλιάδες γυμνές φωτογραφίες γυναικών από την Ελλάδα διακινούνται στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Telegram, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν φτάσει στις διωκτικές αρχές αλλά και με καταγγελίες που έχουν γίνει στα social media από χρήστες που μάλιστα παραθέτουν screenshot από συνομιλίες μεταξύ ατόμων που βρίσκονται στην ομάδα.

Η ομάδα αυτή φαίνεται ότι έχει πάνω από 15.000 μέλη και φαίνεται ότι εντός της διακινούνται φωτογραφίες και βίντεο γυναικών αλλά και ανηλίκων κοριτσιών έναντι αμοιβής.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις καταγγελίες υπάρχουν διαχωρισμοί ανά γεωγραφικό μέρος και περιοχή με φακέλους από γυναίκες των περιοχών και το όνομα και το επώνυμο κάθε κοπέλας.

Σε ανάρτηση καταγγέλουσας στο Twitter η οποία δημοσιεύει και screenshot από την εν λόγω ομάδα στο Telegram φαίνεται πως το κύκλωμα «εγγυάται» στους συμμετέχοντες 100% εχεμύθεια.

Επίσης, ρεπορτάζ του thesstoday.gr αποκαλύπτει ότι πολλοί από τους χρήστες που συμμετέχουν στην ομάδα κάνουν «παραγγελίες» για φωτογραφίες και βίντεο από συγκεκριμένες κοπέλες ή από κοπέλες σε συγκεκριμένη περιοχή, ενώ ενημερώνουν ότι…δίνουν χρήματα για να τα αποκτήσουν. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα μόνο από την Θεσσαλονίκη υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο για πάνω από 350 κοπέλες.

Σοκαριστικές είναι επιπλέον και οι καταγγελίες που έχουν γίνει για διακίνηση φωτογραφιών και βίντεο από ανήλικα κορίτσια.

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα «κατέβηκε», αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχει μείνει ενεργό λινκ για μία «βιβλιοθήκη» που περιέχει φωτογραφίες και βίντεο.

tvxs.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ