Σάλος στο instagram με το βιντεο απο το παρελθόν της Άντζελας Δημητρίου της δεκαετίας του 80 – Εντελώς αγνώριστη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρισκόμαστε στο 1988 την εποχή που οι βιντεοκασέτες κάνουν θραύση καθως δεν υπάρχουν ακόμη ιδιωτικα ελληνικά καναλια και ο κόσμος βλέπει μόνο ερτ1 και ερτ2.

Στις βιντεοκασέτες πρωταγωνιστούν όλα τα κορυφαία ονόματα της εποχής εκείνης σε ταινίες που άλλες ξεχωρίζουν έως και σημερα και άλλες δεν βλέπονται με τίποτα και κάποιοι ντρέπονται για αυτές.

Απο τις ταινίες που ξεχώρισαν κάποιες σημερα θεωρούνται cult και κάνουν ακόμη θραύση προσαρμοσμένες στην τεχνολογια της εποχής, δηλαδή μέσω του διαδικτυου.

Αποσπασματα ανεβαίνουν στα social media, στο Facebook υπάρχουν σελίδες με ονόματα απο τίτλους ή ατακες τέτοιων ταινιών ενώ πλέον μέσω του  YouTube υπάρχει πρόσβαση στις πεκρισσοτερες ταινίες εκείνης της εποχής στην νεα γενιά.

F05ECD1A D4CD 42E8 B0C9 EC7DCDEDF2F0

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν μετά απο μια ανάρτηση στα social media ήρθε στο φως μια βιντεοταινία του 1988 με τίτλο Άντζελα ο Πειρασμός με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου. Μια ταινία στην οποια πρωταγωνιστούν κορυφαία ονόματα οπως ο Γιαννης Γκιωνάκης, ο Γιώργος Μούτσιος και ο Κώστας Καραγιώργης.

https://www.youtube.com/watch?v=RuLyxN8taAA

Υ.Γ. Στην ταινία πρωταγωνιστεί και ένας μαρτυριάρης παπαγάλος που κλέβει όλη την παράσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ