Εύγε στον Γιώργο Αυτιά: Ο μόνος που έμεινε στην Αθήνα για να κάνει εκπομπή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είτε κάποιος συμφωνεί, είτε διαφωνεί με το Γιώργο Αυτιά, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την εργατικότητα του. Ο άνθρωπος ήταν ο μοναδικός δημοσιογράφος που έμεινε στην Αθήνα για να κάνει ενημερωτική εκπομπή, ενώ όλοι οι υπόλοιποι την κοπάνησαν για τα νησιά και την περιφέρεια, προκειμένου να ανεβάσουν σέλφι με το αρνί.

Χατζηδάκης στον ΣΚΑΪ για τα κριτήρια στα επιδόματα του ΟΑΕΔ: «Νόμος δεν είναι το δίκιο του συνδικαλιστή»
6AB2411C 7372 4D70 A6D9 480667DC95FA

Στους χιλιάδες φορολογούμενος με υψηλά εισοδήματα που ταυτόχρονα «παρίσταναν» του ανέργους, ωφελούνταν και έκαναν χρήση των κοινωνικών επιδομάτων (κοινωνικό τουρισμό, επιδόματα ΟΑΕΔ, μειωμένα εισιτήρια στα ΜΜΜ κτλ) αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Αυτιά.

Όπως είπε ο Κ. Χατζηδάκης, για να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα θεσπίστηκαν εισοδηματικά κριτήρια για τα επιδόματα του ΟΑΕΔ, με βάση τα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης και πρόστιμα για όσους εργάζονται αλλά παράλληλά είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι στον ΟΑΕΔ.

«Όμως βρίσκουμε απέναντί μας του συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ οι οποίοι απειλούν ακόμα και με απεργίες και αποχή από την εφαρμογή του νόμου. Αυτά είναι άνω ποταμών» είπε ο υπουργός.

Ο Κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για «κίνημα υπέρ καταχραστών» με σοσιαλιστικό και προοδευτικό μανδύα.

«Ενώ εμείς κάνουμε ότι μπορούμε, έρχονται κάποιοι που παριστάνουν τους προοδευτικούς και τους κοινωνικά ευαίσθητους, οι οποίοι καλύπτουν καταχραστές και πονηρούληδες» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr

Πέτσας στον ΣΚΑΙ: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα κάνει τίποτα από αυτά τα οποία υπόσχεται

0300B228 DB10 4CAF A505 59651F28D9F2

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά έδωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπ. Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα

«Ξέρουμε πολύ καλά όλοι και το έχουμε βιώσει με το χειρότερο τρόπο στο πετσί μας ότι, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει καλή σχέση με τους αριθμούς. Με το αχρείαστο τρίτο μνημόνιο το 2015 έφερε μια απόλυτη καταστροφή. Σήμερα πάει σε έναν πλεονασμό υποσχέσεων επειδή ξέρει ότι δεν θα κάνει τίποτα από αυτά τα οποία υπόσχεται» είπε ο κύριος Πέτσας.

Για τα ελληνοτουρκικά δήλωσε: «Θέλουμε καλές σχέσεις με την Τουρκία αλλά θα υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Πηγή: skai.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ