Όχημα δουλεμπόρου εμβόλισε Ι.Χ. στον Έβρο – πολλοί νεκροί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο 59ο χλμ. στον κόμβο της Μάκρης προς Κομοτηνή, με αποτέλεσμα πέντε άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι έξι να τραυματιστούν σοβαρά.

Όλα συνέβησαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 10 παράτυποι μετανάστες μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίαςαπό τη Μάκρη προς Κομοτηνή με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφοδρά με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 45 χρονος ο οποίος επέστρεφε από την εργασία του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί οι τέσσερις από τους επιβαίνοντες μετανάστες, ενώ ο οδηγός του δεύτερου Ι.Χ. υπέκυψε στα τραύματά του κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι έξι μεταφέρθηκαν σε βαριά κατάσταση για νοσηλεία στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης.

Φωτό: evros-news. gr

Το χρονικό της σύγκρουσης

Το όχημα που μετέφερε τους μετανάστες, περίπου στο μισό της διαδρομής μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας μετά τον κόμβο της Μάκρης με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφόδρα με όχημα που ερχόταν από την Κομοτηνή προς Αλεξανδρούπολη.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τα αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε μια άμορφη μάζα και για τον απεγκλωβισμό των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στα οχήματα επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με δύο οχήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ