Συνταξιούχος σε απόγνωση εισπράτει υποτιμητική απαντηση απο τον Γεωργιαδη σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη Βαρβάκειο Αγορά βρέθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα εξέφρασε την πρόθεσή του να την… ανακαινίσει κιόλας (σ.σ. με τόση επιτυχία σαν αυτή του Ελληνικού άραγε;) σε συνεργασία με τον Κώστα Μπακογιάννη (σ.σ. καλά θα πάει κι αυτό…), αλλά φαίνεται πως η απευθείας σύνδεση με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά δεν του βγήκε σε καλό.

Για μία ακόμη φορά ο Υπουργός Ανάπτυξης παρουσίασε το αλαζονικό του πρόσωπο, αυτό δηλαδή που έχει ολόκληρη η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιμετωπίζοντας τους πολίτες.

Μια συνταξιούχος τον πλησίασε και αφού τον χαιρέτησε πρώτα, τον ρώτησε «Πώς θα το πάρουμε το αρνί; 460 ευρώ (σ.σ. η σύνταξή της προφανώς). Γιατί δεν μας δίνετε μια αύξηση παραπάνω;»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από αρκετούς άνδρες για την ασφάλειά του, μόνο που δεν θίχτηκε από τη ερώτηση και απάντησε με θράσος: «Ε δίνουμε και επιδόματα, ό,τι μπορούμε δίνουμε. Δίνουμε, δίνουμε…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ