Κρήτη: Εκπυρσοκρότησε όπλο – Τραυματίστηκε 42χρονη στην κοιλιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μαύρο» Πάσχα παρ’ ολίγον θα έκανε μια παρέα στο Ρέθυμνο όταν εκπυροκρότησε όπλο και τραυματίστηκαν δύο άτομα, μία γυναίκα και ένας άνδρας.

Όπως αναφέρει το cretapost, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Μ. Παρασκευής όταν μία παρέα γευμάτιζε σε φιλικό σπίτι στην περιοχή του δήμου Αγίου Βασιλείου. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, άγνωστο πως, το όπλο που κρατούσε ένας 30χρονος άνδρας εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα μία 42χρονη γυναίκα να δεχτεί τη σφαίρα στην κοιλιά, ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα της ασφάλειας πασίγνωστου εφοπλιστή, ο οποίος είχε νόμιμα στην κατοχή του το όπλο.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους δύο τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως η σφαίρα δεν «χτύπησε» κάποιο ζωτικό όργανο της 42χρονης και προχώρησαν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να την απομακρύνουν. Πλέον η 42χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Χειρουργική Κλινική.

Όσον αφορά στον 30χρονο, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς για τα ελαφρά τραύματα που είχε στα χέρια, στη συνέχεια συνελήφθη από την Αστυνομία.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ