46 χρόνων παλικαρακι νεκρός στην άσφαλτο – Έπεσε πάνω του αυτοκίνητο δουλέμπορου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης μετά το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε στον κόμβο της Μάκρης προς Κομοτηνή και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 46χρονος Γιώργος Τζαννετάκης.

Ο άτυχος 46χρονος επέστρεφε από την εργασία στο σπίτι του όταν ξαφνικά βρέθηκε μπροστά σε ένα αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και σύμφωνα με το protothema.gr ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Το αυτοκίνητο με το οποίο συγκρούστηκε το Ι.Χ. του 46χρονου μετέφερε δέκα παράνομους μετανάστες, τέσσερις εκ των οποίων σκοτώθηκαν, όπως επίσης και ο οδηγός του οχήματος. Συνολικά έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι και άλλοι έξι τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης.

Ο 46χρονος Γιώργος Τζαννετάκης που βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή ήταν οικογενειάρχης, εργατικός και ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί, καθώς από τους υπόλοιπους τραυματίες που διακομίσθηκαν στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μόνο οι δύο δείχνουν να βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος που μετέφερε τους μετανάστες δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης που του έκαναν στον οικισμό της Μάκρης, αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο, εμβόλισε το περιπολικό, ενώ ακολούθως συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα. Στη συνέχεια το όχημα που μετέφερε τους μετανάστες πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής στο ύψος της περιοχής Κόμαρος με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφόδρα με όχημα που ερχόταν από την Κομοτηνή προς Αλεξανδρούπολη το οποίο οδηγούσε 46χρονος.

Για τον απεγκλωβισμό των νεκρών και των τραυματιών, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ειδικότερα, επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα (15-4-2023) πρωινές ώρες, εντός του οικισμού Μάκρης Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως, ο οδηγός αυτού δεν συμμορφώθηκε.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο εμβόλισε το περιπολικό, ενώ ακολούθως συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα.

Στη συνέχεια το όχημα εντοπίσθηκε να έχει εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνήςκαι να έχει προσκρούσει μετωπικά με έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ