Το χειρότερο Πάσχα: Επτάχρονη άρπαξε φωτιά από βεγγαλικό – Στη Σύμη 13χρονος έχασε τέσσερα δάχτυλα του χεριού του από κροτίδα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο νοσοκομείο της Ρόδου με εγκαύματα, πολλά εκ των οποίων στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε προχθες το βράδυ ένα κοριτσάκι επτά ετών από την κοινότητα Μαλώνας, το οποίο τραυματίστηκε από βεγγαλικό ενώ βρισκόταν στο προαύλιο της εκκλησίας.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας Μαλώνας Νεκτάριος Μουστακέλλης, έγραψε σχετικά σε ανάρτησή του, στην οποία παρέθεσε βίντεο στα οποία φαίνονται φλόγες από βεγγαλικά να… σαρώνουν συγκεντρωμένα άτομα κοντά στην εκκλησία, αλλά και πλάνα από το πνευματικό πολιτιστικό κέντρο Μαλώνας, το οποίο υπέστη ζημιές από τα βεγγαλικά και τις φλόγες:

«Σήμερα ένα παιδί 7 χρονών δεν θα πάρει την λαμπάδα του να πάει στη Ανάσταση… Σήμερα αυτό το παιδί δεν θα τσουγκρίσει το κόκκινο αυγό που με χαρά περίμενε να κάνει… Σήμερα αυτό το παιδί υποφέρει στο νοσοκομείο με εγκαύματα… Σήμερα και για αρκετά χρόνια ακόμα οι γονείς αυτού του παιδιού θα ανησυχούν μην τυχόν και μείνουν σημάδια στο προσωπάκι του… Γιατί ΕΣΥ εχθές δεν σκέφτηκες την πράξη σου ή την σκέφτηκες και είπες “σιγά τί θα γίνει;” κι’ όμως έγινε. Ας σκεφτούμε σήμερα ότι το κακό μπορεί να γίνει. Ναι, στο έθιμο. Αλλά με ασφάλεια για τους γύρω μας και την δικιά μας. Καλή Ανάσταση!!Οι σκέψεις όλων μας θα είναι στο κοριτσάκι και στη οικογένειά του».

Στη Σύμη: 13χρονος έχασε τέσσερα δάχτυλα του χεριού του από κροτίδα!

Ένα ακόμη περιστατικό τραυματισμού από κροτίδες και βεγγαλικά έγινε γνωστό, αυτή τη φορά στη Σύμη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, χθες το βράδυ ένας 13χρονος έχασε τα τέσσερα δάχτυλα στο ένα του χέρι από κροτίδα.

Όπως είπαν συγκεκριμένα οι γιατροί στη δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης, ο 13χρονος έχει εγκαύματα στο πρόσωπο, ενώ έχει χάσει τα τέσσερα δάχτυλά του από τις φάλαγγες και κάτω.

Έγινε αεροδιακομιδή του ανήλικου αρχικά στην Κω και από εκεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Παίδων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ