Θα μας κοψουν το Surviror; Αγωνία για την συνέχιση της συνεργασίας του Αντζουν με τον Σκαι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαρροές, εξώδικα, κρυφή επικοινωνία και φαγητό για τους παίκτες, με λίγα λόγια ένα εκρηκτικό κοκτέιλ για τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί , o οποίος βλέπει το «Survivor» να αποδομείται εκ των έσω και εκείνον να μετρά μέρες στον Σκάι.

Μπορεί αρκετοί εγχώριοι τηλεαστέρες και ιθύνοντες να απολαμβάνουν ήδη τις διακοπές που προσφέρει η ανάπαυλα της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, ωστόσο για τα στελέχη του εγχώριου παραρτήματος της Acun Medya έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Οι αποβολές παικτών του «Survivor, η αποστολή εξωδίκων από κάποιους με παραλήπτη την εταιρία παραγωγής του Ατζούν και πλέον ως σταγόνα στο ποτήρι οι διαρροές οπτικοακουστικού υλικού επιβεβαιώνουν πως το ριάλιτι έχει φτάσει στο σημείο της απαξίωσης, ενώ είναι το πιο ακριβό τηλεοπτικό προϊόν της ελληνικής τηλεόρασης. Στο παρελθόν η Acun Medya είχε προχωρήσει σε απολύσεις τεχνικών που μετέφεραν spoilers στην Ελλάδα. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά και δεν αποκλείονται ακόμη και νομικές κινήσεις κατά προσώπων.

Από την άλλη μεριά, τα νούμερα τηλεθέασης συνεχίζουν να κυμαίνονται σε μέτρια επίπεδα, με τον «Σασμό» στον Alpha και τη «Γη της ελιάς» στο Μega να κρατούν σταθερά τις πρώτες θέσεις στον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης. Μέσα σε αυτό το άσχημο κλίμα εκκρεμεί και η συνάντηση στελεχών του Σκάι με τον ίδιο τον Ατζούν στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να μιλήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους ή όχι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ