Επικαιροποίηση του χθεσινού έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν από λίγη ώρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προχώρησε σε επικαιροποίηση του χθεσινού, έκτακτου δελτίου επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών.

Ειδικότερα, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε από την ΕΜΥ το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, αν και επισημαίνεται ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.

Ως εκ τούτου, έως και σήμερα το απόγευμα προβλέπονται κατά τόπους στη δυτική και βόρεια χώρα ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ενισχυμένους ανέμους και πιθανώς χαλαζοπτώσεις.

Αναλυτικότερα, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα μέχρι αργά το μεσημέρι στο Ιόνιο, στη δυτική Πελοπόννησο και στη δυτική Στερεά και μέχρι το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία και πιθανόν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

Σημειώστε ότι για περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΜΥ (www.emy.gr).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ