Στήριξη απο την Πηγή Δεβετζή σε Γεωργούλη: Για κάποιο σκοπό έγινε αυτό, δεν πιστεύω τίποτα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολλά λέγονται και ακούγονται γύρω από την υπόθεση άγριας κακοποίησης της Ελένης Χρονοπούλου από τον Αλέξη Γεωργούλη, με τον ίδιο να καταλήγει εκτός της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα από τα πρόσωπα που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, είναι η καλή του φίλη Πηγή Δεβετζή, η οποία υποστήριξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Γεωργούλης να συμπεριφέρθηκε με τέτοιο τρόπο, χαρακτηρίζοντας τα όσα έχουν καταγγελθεί, ως γελοιότητες.

«Τον Αλέξη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον συνάντησα στο Ευρωκοινοβούλιο πριν από ένα μήνα που είχα πάει καλεσμένη. Εντάξει, μιλάμε τώρα είναι γελοία πράγματα αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τον στηρίζω, τον έχω πάρει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα, είναι αστεία αυτά τα πράγματα» δήλωσε η ίδια στην εκπομπή Πρωινό και πρόσθεσε αφήνοντας αιχμές ότι η καταγγελία έγινε σκόπιμα:

«Νομίζω ότι ο Αλέξης δεν θα δώσει σημασία, είναι τόσο καλό παιδί και φίλος μου. Εντάξει τι να πω… Η καθεμία, δεν ξέρω ποια είναι αυτή που έχει κάνει μία τέτοια καταγγελία, για κάποιο σκοπό έγινε όλο αυτό. Γελάω, τίποτα άλλο» δήλωσε η γνωστή αθλήτρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ