Τσαπανίδου σε Ευαγγελάτο: Να παραδώσει ο Γεωργούλης την έδρα του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την αποκάλυψη πως ο Συριζα ζήτησε απο τον Αλέξη Γεωργουλη να παραδώσει την έδρα του πίσω στον Συριζα έκανε η Ποπη Τσαπανίδου τον Νίκο Ευαγγελατο.

Σύμφωνα με δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πόπης Τσαπανίδου, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον Αλέξη Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, μετά την καταγγελία εις βάρος του για κακοποίηση.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο Mega και στο LIVE NEWS και ξεκαθάρισε: «Ζητήσαμε να παραδώσει ο κ. Γεωργούλης την έδρα του και αναμένουμε την απάντησή του».

Μιλώντας για την υπόθεση τόνισε πως είχαν την πληροφορία, η οποία κυκλοφορούσε σαν φήμη και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι όχι μόνο δυσάρεστο αλλά και σοκαριστικό, μας έχει σοκάρει όλους και ιδιαίτερα τις γυναίκες. Η ιστορία ξεκινά λίγο νωρίτερα. Επί της ουσίας χθες μάθαμε για την καταγγελία και αντιδράσαμε γρήγορα. Για εμάς ήταν αυτονόητο καθώς αφορούσε θέματα τα οποία είναι βαριά ριζωμένα μέσα μας. Από την στιγμή, που έγινε η καταγγελία και το έμαθε ο κ. Τσίπρας τότε αντέδρασε αμέσως. Υπήρξε μία γενική φήμη για κακή συμπεριφορά από τον Αλέξη Γεωργούλη. Όταν έπεσε στην αντίληψή μας, τότε το ψάξαμε. Ζητήσαμε από τον κ. Γεωργούλη εξηγήσεις και το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Αυτό συνέβη το 2022 και μάλιστα είπε πως αφορούν φήμες και μάλιστα ένιωσε προσβεβλημένος».

Για να προσθέσει η Πόπη Τσαπανίδου: «Πήγαμε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Κοινοβουλίου και δεν βγάλαμε κάτι καθώς οι διαδικασίες αυτές καλύπτονται από το απόρρητο. Με αυτά τα ζητήματα δεν παίζουμε στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπήρχε κάποια καταγγελία τότε. Όταν η φήμη έγινε καταγγελία, τότε έφυγε και ο κ. Γεωργούλης από το κόμμα. Εάν είχε κληθεί να καταθέσει ο κ. Γεωργούλης, τότε θα ήταν γνωστό και στο Κοινοβούλιο. Και στο Κοινοβούλιο έφτασε χθες η απόφαση».

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι καμία σχέση δεν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη διαρροή της γυναίκας που προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη και ότι πρόκειται για ψέμα. «Δεν διέρρευσαν τα στοιχεία της γυναίκας από εμάς. Αν είναι δυνατόν. Αντιθέτως! Ο κ. Γεωργούλης πέρα από τις εξηγήσει που έχει να δώσεις στο δικαστήριο, θα πρέπει όμως, να δώσει και εξηγήσεις στον κόσμο που τον ψήφισε. Ζητήσαμε την έδρα του πίσω χθες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ