Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο 85χρονος Σπυρος Φωκας αλλα δεν το βάζει κάτω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν ξέχασε τον φίλο του ούτε αυτό το Πάσχα. Και πώς θα μπορούσε, άλλωστε, αφού είναι χρόνια φίλοι, από την εποχή που ο Σπύρος Φωκάς διέπρεπε ως ηθοποιός. Ο λόγος για τον υποψήφιο δήμαρχο Νεμέας, τον θεατρικό επιχειρηματία Θανάση Παπαδά, που διατηρεί χρόνια τώρα αδελφική φιλία με τον ηθοποιό Σπύρο Φωκά.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Κάθε Πάσχα, ιδιαίτερα τώρα, που ο διάσημος ηθοποιός περνάει πολύ δύσκολες στιγμές με την υγεία του, ο Θανάσης Παπαδάς και η ηθοποιός σύζυγός του Ειρήνη Βελιμαχίτη επισκέπτονται τον φίλο τους στο χωριό Καλαμάκι, κοντά στους Αγίους Θεοδώρους, όπου μένει. Ο 85χρονος σήμερα Σπύρος Φωκάς ζει απομονωμένος, με μόνη παρέα τη σύζυγό του Λίλιαν και τους λιγοστούς φίλους που ακόμη τον θυμούνται και τον βοηθούν οικονομικά, καθώς αντιμετωπίζει, εκτός από τα προβλήματα υγείας, και οικονομικά θέματα.

IMG 8379
Ο Θανάσης Παπαδάς με τον Σπύρο Φωκά

Διεθνή καριέρα

Ο Σπύρος Φωκάς είναι από τους Ελληνες ηθοποιούς που έκαναν διεθνή καριέρα, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες διεθνείς παραγωγές ακόμη και του Χόλιγουντ. Ομως ο χρόνος, αδυσώπητος, έχει αφήσει βαθύ το σημάδι του στον αλλοτινό γόη του σινεμά. Ευτυχώς υπάρχουν η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά, αλλά και ο προσωπικός του φίλος Θανάσης Παπαδάς που τον στηρίζουν. Ο Σπύρος Φωκάς πέρασε ένα ήρεμο και καλό Πάσχα, παρά τις δυσκολίες.

gh 1
Λίλιαν Φωκά και
Ειρήνη Βελιμαχίτη

«Η χαρά του ήταν πολύ μεγάλη μόλις είδε εμένα και την Ειρήνη» δήλωσε στη στήλη ο υποψήφιος δήμαρχος Νεμέας, που φροντίζει όπως και όποτε μπορεί τον κολλητό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ